Companiile care acceptă Bitcoin sau alte monede digitale – Lista actualizată pentru 2019

În timp ce mulți utilizatori de Bitcoin preferă pur și simplu să își păstreze moneda, o mulțime, de asemenea, o cheltuiesc. De-a lungul istoriei sale, tot mai multe companii și-au anunțat sprijinul pentru Bitcoin. Nu este vorba doar de jocuri de noroc – puteți achiziționa aproape orice.

Iată o listă detaliată a companiilor care acceptă în prezent Bitcoin în decembrie 2018, precum și alte metode de a cheltui Bitcoin în locații care nu o acceptă în mod direct. Am observat o lipsă de liste atât de cuprinzătoare, multe dintre cele pe care le-am întâlnit fiind extrem de depășite și chiar referindu-ne la întreprinderi care nu au acceptat Bitcoin în mai mult de 2 ani sau pe unele care au fost în afara afacerii, cum ar fi Grooveshark, pentru ani.

Puteți să rezervați zboruri, să cumpărați domenii web, să plătiți pentru produse de calculator, să cumpărați bunuri de uz gospodăresc și multe altele cu Bitcoin, iar locurile care utilizează BitPay pentru procesarea cripto-tranzacțiilor, în general, toate acceptă și Bitcoin Cash.

Companiile online care acceptă Bitcoin ca metodă de plată

 

Mărfuri generale

Overstock.com – Nici o listă nu este completă fără Overstock, compania condusă de cripto-susținătorul Patrick Byrne, care deține un Medici Ventures, un important agent și susținător al blockchain.

Fancy.com – un site dedicat feminin care vinde bunuri de uz casnic și mărfuri la modă. Totul de la canapele la tocuri înalte.

Legate de calculator

Microsoft – În timp ce nu este o opțiune în momentul plății, cei care au un cont Microsoft care doresc să utilizeze Bitcoin pot merge în “Opțiuni de facturare și de plată” în contul lor și dau clic pe “Redeem Bitcoin”. În acest moment, li se va oferi posibilitatea de a adăuga la 100 USD la un moment dat folosind BitPay.

Newegg.com este unul dintre cele mai mari magazine online de piese de calculator, și vinde aproape tot ce are legătură cu computerele și electronica. Dacă doriți să cumpărați un PlayStation 4, un nou computer de jocuri, un laptop bun, un sistem de sunet, un televizor, îl numiți, Newegg vă va permite să faceți acest lucru la checkout – cu Bitcoin sau Bitcoin Cash vechi.

Servicii Web

Namecheap.com – Registrator de domenii full-service cu opțiuni de găzduire, toate de care puteți folosi Bitcoin pentru a plăti. Similar cu Microsoft, mai întâi trebuie să “reîncărcați” contul dvs. cu o cantitate de Bitcoin pe care o alegeți și apoi să puteți utiliza soldul contului pentru a plăti pentru servicii.

ExpressVPN – Un serviciu VPN de încredere și reputate, care acceptă plăți Bitcoin. Autorul utilizează acest serviciu VPN și poate atesta personal utilizarea acestuia.

Atât furnizorii de servicii de e-mail Tutanota cât și Protonmail acceptă Bitcoin ca plată pentru produsele premium.

Shopify – În timp ce nu vă puteți plăti taxele profesionale pentru Shopify în Bitcoin, orice magazin care utilizează Shopify poate accepta Bitcoin și alte criptocuritate cu ușurință prin platformă, deci merită să contactați astfel de companii dacă doriți să vă plătească Bitcoin.

PureVPN – PureVPN este un alt serviciu de rețea virtuală privată (VPN) bine stabilit care acceptă în prezent Bitcoin. Acestea oferă chiar și un ghid cu privire la cum să achiziționați monede cu care să plătiți, ceea ce reprezintă un semn că sunt pe deplin la bord.

Mai multe alte VPN-uri, inclusiv accesul la Internet privat, NordVPN, SurfShark, CyberGhost și HideMyAss, acceptă de asemenea Bitcoin.

Servicii de turism

CheapAir.com – Una dintre cele mai vechi companii de pe web care acceptă Bitcoin și un serviciu competitiv de rezervare a călătoriilor, care vă permite să rezervați hoteluri, zboruri și mașini de închiriat cu Bitcoin. Îi place Bitcoin atât de mult încât nu mai încearcă să vorbească despre asta pe blogul lor. Spre deosebire de alte servicii de turism, cum ar fi Expedia, care au integrat Bitcoin numai pentru a-l elimina câteva luni mai tarziu, CheapAir.com a acceptat-o ​​intotdeauna si probabil intotdeauna o va accepta.

Bitcoin.Travel  acționează în primul rând ca o poarta de acces pentru a accesa site-uri de călătorie  care acceptă Bitcoin. În mod potențial, cel mai simplu mod de a rezerva un zbor cu numerar digital.

Citește și: FRENEZIA CRYPTO, ALIMENTATĂ DE RECENZII SCRISE LA COMANDĂ. VEDETELE DE CARTON DIN SOCIAL MEDIA CÂŞTIGĂ O AVERE

Alimente

PizzaForCoins.com vă permite să comandați pizza aproape oriunde și nu trebuie să utilizați strict Bitcoin. Puteți utiliza instrumentul de conversie ShapeShift integrat pentru a folosi zeci de alte opțiuni precum Litecoin, Ethereum sau Monero.

Site-ul britanic ordertakeaways.co.uk vă permite să comandați din zeci de restaurante cu ridicata din Marea Britanie folosind Bitcoin.
Clienții din numeroase țări europene pot cumpăra cafea de la CryptoCoffee, distribuitor de cafea criptocentric.
Crypto-native Pex Peppers vinde sosuri fierbinți pentru diverse crypto monede.
De asemenea, puteți cumpăra vin din compania Misconduct Wine Company, deși se pot aplica restricții de expediere.

Situația actuală este că produsele alimentare sunt achiziționate în cea mai mare parte de Bitcoin prin carduri cadou pre-achiziționate online. În timp ce există un număr limitat de restaurante în metrourile importante din întreaga lume care acceptă și sprijină Bitcoin, echipamentele mari care există în întreaga lume sunt puțin mai lente în ceea ce privește absorbția, așa că sugerăm utilizarea cardurilor cadou atunci când doriți să cheltuiți monedele cu alimente.

Bitcoin este o monedă globală, iar peisajul comercianților care o adoptă se schimbă mereu. În acest caz, rularea unui site web care direcționează oamenii spre unde să își cheltuiască crypto monedele este o sub-industrie proprie. Cel mai vechi serviciu din această zonă este numit SpendABit și avea peste 3 milioane de produse listate și verificate ca fiind capabile să fie achiziționate cu Bitcoin. Un nou participant în acest spațiu se numește spendbitcoins.com și oferă un serviciu similar.

Alte modalități de a cheltui Bitcoin

Există două modalități indirecte de a cheltui Bitcoin. Una este să obțineți un card de credit alimentat de Bitcoin de undeva ca Xapo, Bitpay sau Uquid. Există opțiuni care vin și merg de pe piață tot timpul în acest departament, deși aceste trei par să fi rezistat la testul timpului și al reglementării. Totuși este nevoie de o bună parte a angajamentului față de compania care oferă cardul de credit și de multe ori are restricții regionale și alte, care rezultă din decalajul global în acceptarea Bitcoin.

Ca urmare, câteva site-uri de calitate sunt dedicate vânzării cardurilor cadou pentru Bitcoin. În timp ce există o mulțime de site-uri care nu acceptă direct Bitcoin, aproape fiecare site de cumpărături are în aceste zile are o formă de program de cărți cadou. La eGifter, Gyft, GiftOff și BitRefill găsiți majoritatea comercianților cu amănuntul, cum ar fi Walmart și Target, precum și multe restaurante cu lanț, printre care Dominos, Burger King și Legal Seafood.

BitRefill oferă, de asemenea, servicii de plată a facturilor. Vorbind despre care, utilizatorii australieni, aceștia pot folosi Bitcoin pentru a plăti facturile folosind Living Room din Satoshi sau PaidByCoins, în timp ce persoanele din SUA pot folosi CoinBills sau BillPayforCoins. În UE, există BitBill.

Poate că una dintre cele mai impresionante căi de a folosi Bitcoin online este să o cheltuiți la Amazon prin Purse.io, pentru o reducere sănătoasă de până la 33% din prețurile regulate. Modul în care funcționează este să găsești ceva pe Amazon, pune un link pe Purse.io cu suma de reducere pe care o vrei și apoi cineva o cumpără pentru tine și o trimite la tine în schimbul Bitcoin. Adesea ratele Bitcoin sunt mult mai diferite pe Purse.io decât oriunde altundeva, în avantajul lui Bitcoiner. Utilizatorii portofoliilor beneficiază de avantajele primului transport maritim și de alte avantaje Amazon și, prin urmare, nu s-au extins încă la alți comercianți cu amănuntul.