COMPARATIE INEDITA! TRUMP – presedinte in America este ca si cum GIGI BECALI ar fi presedinte in Romania

Consultantul politic Cozmin Gusa a declarat duminica, la postul Realitatea TV, ca Donald Trump un presedinte ”fara statura intelectuala” si ca este ca si cum ar fi Gigi Becali presedinte in Romania.

“Eu cred ca este momentul sa lasam ipocrizia la o parte si sa fim foarte sinceri si sa spunem asa: romanii sa-si inchipuie ca alegerea lui Donald Trump, comparativ, ar fi ceva mai putin decat un Corneliu Vadim Tudor presedinte in Romania si cam la fel cum ar fi un Gigi Becali. Deci atunci cand se gandesc la presedintele Donald Trump, sa se gandeasca: in Romania, daca ar fi fost Corneliu Vadim Tudor presedinte era ceva putin mai mult decat Donald Trump si daca era Gigi Becali presedinte ar fi ca si Donald Trump. Cu asta cred ca am spus totul”, a declarat Cozmin Gusa.

Consultantul politic a vorbit si despre capacitatea intelectuala a lui Donald Trump, pe care l-a comparat cu fostul presedinte George Bush Jr.: ”Nu are absolut deloc statura intelectuala. In mod evident, este un om care nu a citit carti, este un om care nu face apel la idei si este un om care nu poate sa prezinte concepte. Din acest unghi, el este un tip egal cu George Bush jr., un om care a condus, totusi, America timp de opt ani de zile, dar provenind dintr-o familie politica, familia Bush, care intr-un fel sau altul i-a gardat mandatul. Donald Trump este un tip de inteligenta si cultura medie sau submediocra”.  Totodata, Gusa a mai spus ca Trump va incerca sa diminueze drepturile minoritatilor din SUA, apreciind ca America va fi sfasiata de conflicte interne.

Sursa foto: realitatea