Competiția MotoRC pe MotorPark: Denisa Epure a luat locul 1 la MotoRC

Denisa Epure, o tânără pasionată de motociclism, a reușit să se impună în competiția Moto RC, desfășurată pe MotorPark România, primul circuit de viteză auto-moto din țară.

La doar 15 ani, Denisa a participat pentru primul an la acest eveniment, care îi permite să își testeze abilitățile de pilotaj și să se distreze cu o motocicletă la scară redusă. Golden Meat Supplier susține pasiunea Denisei pentru motociclism și îi asigură resursele necesare pentru a participa la competiția Moto RC.

Denisa a concurat cu o motocicletă CF Moto 300 SR, o motocicletă cu ADN sportiv, care îmbină designul austriac cu motorul japonez. Motocicleta are o putere de 28 CP, un ecran TFT colorat, două moduri de condus, frână pe disc radială și iluminare LED integrală. Motocicleta are și un aspect atrăgător, cu grafica și echipamentul oficial CF Moto.

În prima etapă a competiției, Denisa a reușit să obțină locul 3 la categoria feminin, dar și în clasamentul general CF Moto, care include toți concurenții care folosesc motociclete de același tip. Timpul ei a fost de 3:30:00, un rezultat remarcabil pentru o debutantă. În următoarele două etape, Denisa a repetat performanța, clasându-se tot pe locul 3 la feminin și la general CF Moto.

Însă în etapa a patra, Denisa a surprins pe toată lumea cu o evoluție extraordinară. Ea a reușit să își îmbunătățească timpul cu peste un minut. Astfel, ea a câștigat locul 1 la categoria feminin.

În ultima etapă a competiției, Denisa a confirmat că este un pilot de excepție. Ea a reușit să își reducă și mai mult timpul, ajungând la 2:11:00. Acesta este cel mai bun timp înregistrat în competiția Moto RC pe MotorPark România. Denisa a câștigat astfel locul 1 la categoria feminin și la general CF Moto, devenind campioana absolută a evenimentului.

Denisa Epure este un exemplu de talent, pasiune și determinare pentru toți iubitorii de motociclism. Ea a demonstrat că vârsta nu este un impediment pentru a excela în acest sport și că motocicletele RC sunt o modalitate excelentă de a se pregăti pentru viitoarele provocări.

Sursa foto si text Golden Meat Supplier