COMPETITIE DE SAH intre generatii, organizata in Sectorul 6

Eveniment de traditie in Sectorul 6, competitia sahista Cupa Generatiilor va fi organizata sambata, incepand cu ora 09.30, in incinta Clubului Seniorilor din Calea Plevnei nr. 234, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Ajuns la cea de-a cincea editie, concursul se bucura de participarea unui numar de 30 de concurenti, beneficiari ai serviciilor oferite de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

Participantii sunt membri ai Centrului de Zi Clubul Seniorilor, dar si copii inscrisi in programele de petrecere a timpului liber si stimulare a aptitudinilor individuale, oferite in cadrul Centrului de Recreere si Dezvoltare Personala “Conacul Golescu Grant”.

Citeste si: Programul “PEPINIERA DE TALENTE”, la a treia editie

Dincolo de miza competitionala, Cupa Generatiilor este un bun prilej de intalnire, cunoastere si dialog intre seniorii sectorului si cei mai mici membri ai comunitatii, dornici de afirmare, potrivit sursei citate.

Un loc aparte in randul concurentilor il ocupa un adolescent afectat de handicap locomotor, ale carui performante in domeniul sportului mintii au demonstrat, inca o data, ca dizabilitatea nu inseamna o condamnare la excluziune si anonimat.

Citeste si: DGASPC Sector 6 a sarbatorit Ziua Copilului la Conacul Golescu

Pentru invingatori, dar si pentru ceilalti participanti, organizatorii au pregatit diplome, cadouri si multe aplauze.

Sursa foto: Primaria Sectorul 6