Competitii inedite in Sectorul 1: Profesorii JOACA FOTBAL cu parintii si cu angajatii primariei

Cea de-a 13-a editie a Cupei 1 se apropie de final, insa nu inainte de a-i provoca la o competitie inedita pe cei care ii coordoneaza pe micii campioni, pe de o parte, si pe organizatori, de cealalta parte, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 1.

Astfel, miercuri, pentru prima data in istoria Cupei 1, doua echipe inedite de seniori isi vor disputa suprematia: Echipa Profesorilor Cupa 1 versus Echipa Primariei Sectorului 1. Meciul de fotbal va avea loc incepand cu ora 19.30, la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I.

Citeste si: Nationala de fotbal a artistilor a CASTIGAT Campionatul Mondial

Membrii celor doua echipe vor fi incurajati de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, precum si de patru glorii ale fotbalului romanesc: Rica Raducanu, Ion Goanta, Vasile Caciureac si Marian Rada.

Citeste si: Unitatile de invatamant din Sectorul 6 participa luni la proiectul “Sportul contra Droguri”

Acest meci inedit va fi precedat de o alta competitie la fel de interesanta, cea care ii va aduce pe acelasi teren pe profesorii de sport din Sectorul 1 si pe parinti. Meciul se va desfasura tot miercuri, incepand cu ora 18.30, la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, si este extrem de important pentru ca reuneste cele doua “tabere” care au un rol extrem de important in ghidarea copiilor catre sport, potrivit sursei citate.

Sursa foto: activenews.ro