Competitii sportive in toate unitatile de invatamant din Sectorul 6

In toate unitatile de invatamant din Sectorul 6 s-a desfasurat luni campania „Sportul contra Droguri”, manifestare prilejuita de Ziua Mondiala a Sanatatii, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Primaria Sectorului 6, partener al proiectului, alaturi de Ministerul Educatiei Nationale si Asociatia de Lupta Antidrog AMA, sprijina activitatile sportive in randurile tinerilor, constientizarea importantei unui comportament adecvat pentru sanatatea fizica si psihica, precum si dezvoltarea atitudinilor si comportamentelor favorabile sanatatii prin metode de promovare a sanatatii pentru sanatate.

Astfel, in intervalul orar 11.00-13.00, la Colegiul National „Marin Preda” din Sectorul 6 s-au desfasurat partide de fotbal, handbal, scrima, rugby-tag si sah la care a participat si viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea.

De asemenea, la eveniment au mai participat si presedintele Federatiei Romane de Sah, Sorin Iacoban, presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, si sportivul Nana Falemi.

Citeste si: Programul “Scoala Altfel”, in unitatile de invatamant din Sectorul 6

„Sprijin si sustin implicarea tinerilor in orice fel de activitate sportiva pentru a constientiza importanta pe care o are sportul asupra sanatatii. Cred cu tarie ca sportul antreneaza nu numai corpul, ci si mintea, iar daca deprindem chiar si obiceiul de practicare a exercitiilor fizice zilnice, vom face un pas important in mentinerea sanatatii noastre.”, a declarat Gabriel Petrea, viceprimarul Sectorului 6.

Ca si in campania din 2013, la care au participat 21.125 elevi si peste 260 de cadre didactice, si manifestarea din acest an a reprezentat un real succes prin randurile tinerilor amatori de sport, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6