Complexul ”Lia Manoliu” va avea Academie de Tenis cu sase terenuri

Primaria Municipiului Bucuresti ofera aproape 1,4 milioane de euro pentru proiectarea si realizarea Academiei de Tenis in Complexul Sportiv “Lia Manoliu”, in cadrul licitatiei pentru atribuirea contractului.

Municipalitatea organizeaza licitatie deschisa pentru atribuirea contractului pentru proiectarea si executia lucrarilor la Academia de Tenis – Complex Sportiv “Lia Manoliu”, potrivit anuntului publicat pe site-ul de licitatii publice www.e-licitatie.ro. Contractul are in vedere lucrarile de constructii de cladiri, servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice, precum si serviciile de asistenta tehnica necesare derularii proiectului. Valoarea estimata a contractului este de 6.124.880 de lei (aproape 1,4 milioane de euro) fara TVA, care vor fi platiti din bugetul municipalitatii.

Lucrarile au prevazuta o durata de sase luni de la data atribuirii contractului. Contractul, care va avea forma unei asocieri, va fi atribuit firmei cu oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, licitatia urmand sa aiba loc in data de 26 septembrie, la ora 11.00, la sediul Primariei Capitalei. Academia de Tenis va avea sase terenuri de tenis si gradene pentru 1.300 de spectatori.

 sursa foto: national arena