COMPLEXUL SPORTIV NATIONAL SNAGOV a fost MODERNIZAT in urma unei investitii de sase milioane de lei

Ministerul Tineretului si Sportului a investit aproximativ sase milioane de lei in MODERNIZAREA COMPLEXULUI SPORTIV NATIONAL DE LA SNAGOV, a declarat, joi, minsitrul GABRIELA SZABO.

“Prima data cand am ajuns in aceasta baza de la Snagov a fost in 1992, cand ma pregateam pentru Campionatele Mondiale de Juniori. Nu voi uita niciodata. Apoi am revenit an de an. Pot face o comparatie intre ceea ce era atunci aici si ce este acum. Ma bucur ca am putut aloca o suma destul de importanta in reabilitarea acestei baze sportive. Aici se antreneaza loturi nationale importante si am considerat ca trebuie sa ne prioritizam investitiile. Ma bucur ca in mandatul meu scurt va pot arata investitiile pe care le-am facut pentru sportivi. In momentul in care cerem performanta trebuie sa si oferim conditii la standarde internationale. Suma pe care am alocat-o aici este de aproximativ sase milioane de lei”, a declarat Szabo.

Citeste si: MTS demareaza lucrarile de REABILITARE si MODERNIZARE la CSN Lia Manoliu

Demnitarul a afirmat ca va avea, la 14 noiembrie, o intrevedere cu reprezentantii federatiilor nationale, in cadrul careia se va lua in discutie obiectivele propuse pentru Jocurile Olimpice de la Rio. “La sfarsitul lunii decembrie vor sosi si sase barci pentru fetele de la canotaj. Am alocat sume importante si la celelalte baze sportive. La celalalt centru sportiv, cel de la Lia Manoliu, am inceput reabilitarea la sala de gimnastica, la sala de atletism si la bazinul de inot. Pe mine ma intereseaza foarte mult federatiile care intra in carti pentru Jocurile Olimpice, pentru a-i ajuta ca sportivii sa-si faca baremurile pentru JO. Pe termen scurt ma intereseaza ca Romania sa se prezinte onorabil la Jocurile Olimpice de la Rio. Pe data de 14 noiemrbie ne vom intalni cu federatii pentru ca vreau sa vad si obiectivele lor. Degeaba ceri medalii, daca nu stii ce obiective au”, a spus Szabo.

Citeste si: ARENA NATIONALA, dotata cu ECHIPAMENTE pentru intretinerea GAZONULUI. GALERIE FOTO

La COMPLEXUL SPORTIV NATIONAL SNAGOV au fost efectuate lucrari de consolidare si MODERNIZARE a spatiilor de cazare a sportivilor, a salii de mese, a bucatariei, a salilor de forta, precum si a halelor din apropierea lacului, unde sunt depozitate ambarcatiunile de la canotaj.

De asemenea, in cadrul complexului sportiv de la Snagov, Ministerul Tineretului si Sportului intentioneaza sa construiasca o sala multifunctionala.

Sursa foto: facebook.com