COMUNICARE ONLINE in domeniul social, pe raza Sectorului 6

In cadrul strategiei de eficientizare a comunicarii cu cetatenii, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector pune la dispozitia celor interesati mijloace moderne de informare si dialog, au anuntat luni reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Astfel, pagina web www.asistentasociala6.ro ofera experienta unei navigari usoare si posibilitatea accesului rapid la informatii de interes public din domeniul social, potrivit surselor citate. “Cu o medie de 25.000 de vizitatori lunar, interfata site-ului pune la dispozitia vizitatorilor o sectiune de stiri insotite de imagini, o galerie multimedia moderna, precum si oportunitatea abonarii la un newsletter. Persoanele care doresc sa intre in dialog cu specialistii nostri beneficiaza de o interfata completa pentru a ne comunica petitiile, sugestiile si nelamuririle pe care le au”, afirma reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Citeste si: SALINOTERAPIE GRATUITA pentru persoanele cu probleme de sanatate din Sectorul 6. GALERIE foto

In intentia de a asigura accesul la informatie pentru toate categoriile de cetateni, inclusiv pentru cei cu acuitate vizuala scazuta, pagina web a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, a fost accesibilizata inca din luna mai 2008, folosind instrumente moderne, conforme Web Accessibility Initiative (WAI), care garanteaza inclusiv persoanelor cu handicap posibilitatea unei navigari lipsite de dificultati.

La randul ei, pagina de Facebook a institutiei a atins de curand cota de 3.000 de like-uri, o performanta bazata pe diversitatea si calitatea informatiilor dar si de promtitudinea actualizarii lor, mai arata sursele citate.

Citeste si: EDUCATIE NONFORMALA pentru copiii din Sectorul 6

Interfata de Facebook a institutiei completeaza strategia de eficientizare a comunicarii, persoanele interesate primind consiliere prompta si competenta cu privire la problema sesizata.

Sursa foto: asistentasociala6.ro