CONCEDIERI COLECTIVE LA OLTCHIM. Conducerea a decis disponibilizarea catorva SUTE de angajati

Conducerea combinatului valcean OLTCHIM  a decis DISPONIBILIZAREA unui numar de 227 de SALARIATI, dintre acestia, 117 fiind lucratori pe PLATFORMA argeseana BRADU.

Conducerea societatii valcene s-a intrunit joi la sediul de pe PLATFORMA industriala RAURENI din Ramnicu Valcea si a aprobat al doilea val de CONCEDIERI COLECTIVE dupa cel din vara anului 2013. Astfel, la finalul discutiilor dintre sindicate si conducerea OLTCHIM, s-a luat decizia sa fie DISPONIBILIZATI 117 angajati de pe PLATFORMA BRADU din Pitesti, iar de la Ramnicu Valcea, un numar de 110. Din cei 110 angajati de la Ramnicu Valcea, 33 de persoane reprezinta personal de productie iar 77 personal administrativ.

CITESTE SI: IMPERIUL MILIARDARULUI CONDAMNAT IOAN NICULAE S-A INCHIS. MII DE OAMENI AU RAMAS SOMERI

Acesta este al doilea val de CONCEDIERI COLECTIVE dupa ce in vara anului 2013 au fost DISPONIBILIZATI aproximativ 900 de angajati.

OLTCHIM RAMNICU VALCEA, cel mai mare agent economic din judet care numara aproximativ 2000 de angajati, se afla in insolventa din ianuarie 2013. In acest an a fost aprobat planul de REORGANIZARE si RESTRUCTURARE a societatii, iar activele performante au fost grupate intr-o societate noua, OLTCHIM SPV propusa pentru privatizare.

CITESTE SI: ELECTRICA SA CONCEDIAZA 800 DE ANGAJATI PENTRU A CRESTE PRODUCTIVITATEA

Sursa foto: ziarul financiar