CONCEDIERI in masa la Antena 1? Mona Segal, reactie FULGER dupa esecurile noilor emisiuni

Inceputul dezamagitor al noilor emisiuni pe care producatorul Mona Segall le-a pregatit la Antena 1 nu a ramas fara urmari. Din cate se pare, fosta producatoare de la Pro TV a intrat in sedinta alaturi de Camelia Voiculescu, patroana Intact.

Intalnirea a avut loc la inceputul acestei saptamani si s-a dorit a fi o sedinta de analiza a lucrurilor care nu au mers cu noua grila de programe a Antenei 1.

Citeste si: EDI STANCU SI TRUPA SA DE DANS AU PLECAT DE LA PRO TV LA ANTENA 1

Potrivit reportervirtual.ro, Mona Segall ar fi dat vina pe oamenii pe care i-a gasit la postul din Baneasa, echipe formate din operatori, oameni de la lumini, montaj, din regie, de la sunet, editori si chiar redactori.

Conform celor care au participat la sedinta, citat de Reporter Virtual, Segall ar fi spus ca “oamenii sunt foarte slabi”, iar la nevoie are cu cine sa-i inlocuiasca, cel mai probabil facand trimitere la angajatii ramasi in trustul PRO.

Fiica lui Dan Voiculescu nu ar fi avut nici o reactie la izbucnirea Monei Segall, iar oamenii se tem acum pentru locul lor de munca.

Citeste si: CUTREMUR IN PRO TV: UNUL DIN CEI MAI IMPORTANTI OAMENI SI-A DAT DEMISIA!

“Dansez printre stele”, emisiunea fanion a Monei Segall a avut, duminica seara, la prima editie, audiente de 2,5 ori mai mici decat filmul PRO pe categoria publicului comercial, mai spune sursa citata.

Sursa foto: exclusivnews.ro