Concert aniversar Pact, diseara, in Bucuresti

Sambata 12 octombrie, incepand cu ora 22.30, Trupa Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, va invita la Hard Rock Cafe din Bucuresti, la concertul prilejuit de aniversarea primului an de existenta in noua formula.

Daca in 2012 cele doua legende ale muzicii rock romanesti, Leo Iorga si Adi Ordean, au concertat in premiera sub numele Pact pe aceeasi scena rock bucuresteana, primul single al trupei, „Ploaia care cade” , a fost lansat tot la Hard Rock Cafe in cel de-al doilea concert sustinut acolo.
Astfel, aniversarea primului an de existenta sub numele Pact nu se putea realiza decat pe aceeasi scena unde, cei doi muzicieni care au scris istoria de aur a trupei Compact, au facut „pactul” de a duce legenda mai departe.

Leo Iorga – lead vocal, Adrian Ordean – chitara, compozitie, orchestratie, Marian Mihailescu – chitara bass, vocal, Cristi Iorga – tobe, vocal si Alex Ardelean – chitara promit o atmosfera de neuitat intr-un concert de clasa va purta publicul inapoi in timp pe cele mai frumoase hituri compuse de Adi Ordean si cantate de Leo Iorga precum ‘Singur in noapte’, ‘Cine este tu, oare?’, ‘Trenul pierdut’, ‚Dupa ani si ani’ sau ‘Singur te caut in noapte’. Concertul va cuprinde si o parte din noile piese ale trupei Pact care vor fi incluse pe un album ce va fi lansat in curand.

Grandiosul eveniment din 12 octombrie de la Hard Rock Cafe din Capitala va aduna si o serie de vedete care vin sa celebreze alaturi de trupa aniversarea primului an de existenta Pact, sa-l sustina pe Leo Iorga si sa ureze trupei cel putin tot atatea succese ca si pana acum.