Concert de Anul Nou – Revelion 2015 la Opera Nationala

Concert de Anul Nou si Revelion 2015 la Opera Nationala

Ultima noapte a anului 2014 va fi sarbatorita la Opera Nationala Bucuresti printr-un dublu eveniment de excepție realizat intr-un autentic stil romanesc: Concert de Anul Nou si Petrecere de Revelion.

Pe 31 decembrie, incepand cu ora 20.00, iubitorii de muzica clasica, si nu numai, sunt invitați in Sala Mare a Operei pentru a lua parte la Concertul de Anul Nou. intr-o atmosfera de sarbatoare, soliști instrumentisti si membri ai corului instituției vor aduce in prim plan momente indragite din lucrari cu sonoritati romanesti, prezentate publicului in cadrul unei suite de creatii simfonice si corale, intercalate cu partituri concertante pentru pian si pentru vioara.

Dupa incheierea Concertului, seara va continua in elegantele foaiere si saloane ale Operei Naționale București cu petrecerea de Revelion. Aici, invitații se vor putea delecta cu bucate alese și bauturi fine, meniul fiind disponibil si in varianta vegetariana dar si pentru copii, si inspirat din rafinamentul bucatariei boierești de altadata. Numeroase momente de muzica live vor contribui la reușita acestei seri, iar trecerea in Noul An va fi marcata printr-un eveniment special desfașurat pe Esplanada Operei Nationale București.

Biletele pentru Concertul de Anul Nou dar și pachetele pentru Revelion la Opera care includ biletul la concert dar și accesul la petrecerea de dupa pot fi achizitionate online la adresa tickets.operanb.ro si in reteaua bilet.ro (lista punctelor de vanzare din reteaua bilet.ro de unde se pot achizitiona sau ridica biletele rezervate sau platite poate fi accesata la www.bilet.ro/outlets.php ), precum si de la Casa de Bilete a Operei Nationale Bucuresti, de luni pana duminica, intre orele 9.00-13.00 si 15.00-19.00.