CONCERT de DRAGOBETE, organizat de Primaria Sectorului 3

Primaria Sectorului 3, prin intermediul Centrului Cultural “Casa Artelor”, va organiza pe 24 februarie, de la ora 19.00, la Sala Palatului, cea de-a doua editie a CONCERTULUI dedicat ZILEI DRAGOBETELUI.

Sub sloganul “Fac ce-mi spune inima”, in acest an CONCERTUL va fi sustinut de Horia Brenciu & HB Orchestra. CONCERTUL este dedicat cuplurilor care s-au casatorit in anul 2014 la Starea Civila Sector 3.

Citeste si: Dragobete: Traditii si obiceiuri romanesti

Cuplurile care s-au casatorit anul trecut la Stare Civila Sector 3 sunt asteptate sa-si ridice invitatia in perioada 5-16 februarie, de luni pana vineri, intre orele 11.00 si 17.00, de la sediul Centrului Cultural „Casa Artelor” (bd. Mircea Voda nr. 5). Invitatia este valabila pentru doua persoane si se elibereaza unuia dintre soti pe baza actului de identitate, in limita locurilor disponibile.

Citeste si: Ziua Indragostitilor – Idei de cadouri de Valentine’s Day, in functie de vechimea relatiei

De asemenea, cuplurile sunt rugate sa transmita pe adresa de email centrulcultural@primarie3.ro fotografia preferata din ziua cununiei civile, fotografie care va face parte dintr-o expozitie ce va contine pozele tuturor perechilor care s-au casatorit in 2014. Relatii suplimentare pot fi obtinute la numarul de telefon 021.321.58.17 sau 0759 990 841.

Sursa foto: vinsieu.ro