CONCERT EXTRAORDINAR de muzica clasica, in Parcul Titan

Primaria Sectorului 3 organizeaza vineri, cu ocazia ZILEI EUROPEI, un CONCERT EXTRAORDINAR de muzica clasica cu titlul “Muzica Europei – de la poema romana la Carmina Burana”, au anuntat reprezentantii institutiei.

Evenimentul va avea loc in Parcul Titan la ora 20.00 si va fi sustinut de Orchestra Simfonica Bucuresti sub bagheta dirijorului Benoit Fromanger, de corul Accoustic, dirijat de Daniel Jinga, invitati solistii Robert Nagy, Iordache Basalic si Irina Ionescu.

Citeste si: Stagiune de week-end a TEATRULUI MASCA, in Parcul Oraselul Copiilor

“Cetatenii Sectorului 3 sunt invitati, din nou la o intalnire in aer liber cu marea creatie muzicala europeana semnata de unii dintre cei mai cunoscuti compozitori ai Romaniei, Angliei, Italiei, Frantei, Austriei, Poloniei, Belgiei, Norvegiei si Germaniei. Momentul de exceptie al Concertului extraordinar este interpretarea pentru prima data in aer liber, intr-un parc bucurestean a unui fragment din Cantata «Carmina Burana» de Carl Orff”, afirma sursele citate.

Citeste si: ZIUA EUROPEI, sarbatorita la Primaria Sectorului 2

Programul cultural “Luna mai – Luna Europei” organizat de Primaria Sectorului 3 va continua si in week-end-ul 17-18 mai cu doua concerte folclorice.

Sursa foto: facebook.com