Concert Michael Bolton in aceasta seara la Sala Palatului

Michael Bolton concerteaza, joi seara, la Sala Palatului din Bucuresti. In deschiderea evenimentului, care va debuta la ora 20.00, vor canta Diana Matei si Taraful Cleante.

Indragitul cantaret se afla pentru a cincea oara in Romania, primul sau concert pe plaiuri mioritice avand loc in mai 2005. Michael Bolton a ajuns la Bucuresti miercuri dupa-amiaza, insotit de o echipa de 30 de persoane.

Cazat la un hotel din Bucuresti, artistul a ales un restaurant care ofera mancare gatita din produse ecologice, din propria ferma. Este cunoscut faptul ca Michael Bolton este un vegetarian convins.

Michael Bolton: Muzica este, intr-un fel, fundalul vietii

“Muzica este, intr-un fel, fundalul vietilor noastre. Oamenii isi amintesc o multime de lucruri cu ajutorul muzicii. Ceea ce vad in public sunt doua-trei generatii de persoane care au ascultat cantecele astea in timp ce si-au crescut famiile. Sunt foarte norocos si vad ca muzica are o putere a ei. Daca este magie, nu stiu. Cred ca o simtim ca fiind magica. Ar trebui sa fie inaltatoare intr-un fel, sa le reaminteasca oamenilor de anumite perioade importante din vietile lor si apoi urca nivelul energiei din camera. Job-ul meu este sa ma asigur ca acea energie continua sa creasca. Da, cred ca poti spune ca este magie. Nu stiu daca ma pot numi insa magician, sunt un muzician si sunt elemente magice in muzica”, a povestit Michael Bolton intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Toader Paun pentru Europa FM.

Michael Bolton este cunoscut in toata lumea pentru timbrul sau vocal unic si piesele sale pline de romantism. Cu doua premii Grammy in palmares, Michael Bolton revine in Romania la invitatia MEI Concerts Entertainment. Cel de-al treilea concert in Romania al solistului american va fi o sansa pentru fanii sai sa asculte live piese ca: “A love so beautiful”, “How am I suppose to live without you” sau “When a man loves a woman”.