Concerte de Revelion 2014 la Sibiu si Arad, cu LaLa Band, Alexandra Stan sau Ady Ordean

Revelionul 2014 va fi sarbatorit cum se cuvine la Sibiu si Arad, acolo unde autoritatile locale vor organzia concerte cu artisti consacrati si focuri de artificii. 

La Sibiu, Revelionul 2014 va avea loc in Piata Mare, iar la Arad, se va desfasura pe Platoul Primariei.

Astfel, in aceasta seara, de la ora 21:30, in Piata Mare din Sibiu se va desfasura petrecerea de Revelion 2014 organizata de Primaria Sibiu. Evenimentul il va avea ca si MC pe Dan Negru si printre invitati pe: Alexandra Stan, Anya, Dorin Popa featuring Rapha (Lala Band) si Alina Eremia (LaLa Band).

Noaptea dintre ani va fi una plina de muzica, artificii, lumini si lasere la Sibiu. Pe parcursul serii pe scena din Piata Mare vor urca: Ora de Foc, The Renegades, Dorin Popa featuring Rapha (Lala Band), Alina Eremia (LaLa Band), Anya si Alexandra Stan.

Putin inainte de miezul noptii primarul Klaus Iohannis va fi prezent pe scena pentru a numara impreuna cu sibienii ultimele secunde ale anului 2013. Accesul la acest eveniment este liber.

Revelion 2014 pe Platoul Primariei din Arad

Marti, 31 decembrie 2013, de la ora 22:30, aradenii vor sarbatorii noul an pe Platoul Primariei din Arad. Trecerea in noul an va fi marcata de concerte si un foc de artificii la miezul noptii.

Pe Platoul Primariei din Arad vor concerta: Quaternion, PACT cu Leo Iorga si Ady Ordean si Party Mix Band. Intrarea este libera.