Concerte, efecte speciale, focuri de artificii, la REVELIONUL din PIATA CONSTITUTIEI

Concerte sustinute de zeci de artisti, printre care Smiley, Loredana, Delia si Alex Velea, spectacole de dans si efecte speciale vor anima PIATA CONSTITUTIEI la petrecerea de REVELION organizata de Primaria Capitalei, iar trecerea dintre ani va fi marcata printr-un tun de lumina si focuri de artificii.

Petrecerea de REVELION din PIATA CONSTITUTIEI, la care accesul va fi gratuit, va incepe la ora 21.00.

“La evenimentul pe care-l organizam la trecerea dintre ani, imi doresc sa fim din nou impreuna, sa ne bucuram ca suntem sanatosi, sa cream o stare de bine, de prietenie. Sa ducem mai departe mesajul «Poti sa iubesti, Bucuresti!» si sa constientizeze fiecare cetatean al acestui oras, indiferent ca este copil sau adult, ca el este Bucurestiul”, a spus primarul Capitalei, Sorin Oprescu, care ii invita pe bucuresteni la petrecerea de REVELION din PIATA CONSTITUTIEI.

Citeste si: Cum va fi VREMEA inainte de Craciun

Pe scena din PIATA CONSTITUTIEI vor urca o serie de artisti precum Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca si Brighi. Pe durata evenimentului, Loredana, Andra, Delia si Vama vor sustine spectacole de exceptie, cu care vor antrena bucurestenii ce vor veni in PIATA CONSTITUTIEI.

Concertele vor fi completate cu momente artistice sustinute de Mirror Dancers – un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie, Freakquency – un spectacol de dans unic, in care breakdance-ul intalneste muzica clasica si cultura urbana, Invaders Show – un performance de dans, lumini si lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucuresteana cel mai mare robot de entertainment din lume, alaturi de DJ Cyborg si Cyborg Girls, care vor avea prin coregrafie si efecte speciale demne de “anul luminii”, cum este supranumit 2015, a precizat muncipalitatea.

Trecerea in 2015 va fi marcata printr-un tun de lumina lansat catre cer, urmat de un show impresionant de artificii.

Citeste si: Marian Vanghelie: Nu mai organizez Vanghelion pentru ca fizic nu am avut timp

Amfitrionul petrecerii de Revelion va fi Smiley, care va anima atmosfera din PIATA CONSTITUTIEI alaturi de prezentatorul TV Pavel Bartos, la evenimentul intitulat in acest an “HaHaHappy New Year Bucuresti 2015”, un spectacol inedit, gandit si construit ca o sarbatoare a luminii.

“HaHaHappy New Year Bucuresti 2015 este conceput a se pozitiona ca eveniment major al Capitalei, pentru a crea o punte de legatura intre evenimentele de succes desfasurate in anul 2014, cu ocazia implinirii a 555 de ani de la prima atestare a Bucurestiului – Bucuresti 555 – si intrarea orasului si a bucurestenilor in «anul luminii», 2015. Spectacolul face parte din seria de evenimente adresate publicului larg, ce vor fi organizate in Capitala in urmatorii ani, in pregatirea candidaturii Bucurestiului la statutul de Capitala Culturala Europeana pentru anul 2021”, potrivit Primariei Capitalei.

\Sursa foto: facebook.com