Concertul AVICII de la Bucuresti nu va avea loc: Atentie Romania, nu cumparati bilete la acest spectacol!

Concertul Avicii, programat pe 2 mai la Bucuresti, cel mai probabil nu va avea loc, chiar daca organizatorii au anuntat ca Tim Bergling va sustine un show de zile mari in Romania. Anuntul a fost facut chiar de Tim pe pagina sa de socializare, scrie Adevarul, artistul mentionand: “Atentie Romania, nu cumparati bilete la acest spectacol!”.

DJ-ul Tim Bergling, cunoscut cu numele AVICII, a infirmat pe contul oficial de Facebook ca are programat un concert la Bucuresti. In tot acest timp, sute de fani si-au cumparat deja bilete la concertul care ar fi trebuit sa aiba loc la Romexpo.

“Atentie Romania! Am auzit ca sunt zvonuri cu privire la un show in mai, in Bucuresti. Aceasta informatie e absolut falsa si nu am niciun show confirmat la acest moment. Imi cer scuze pentru toti cei care au crezut ca asta a fost adevarat. Dati vestea mai departe pentru ca nimeni sa nu cumpere bilete la spectacol! Toate concertele mele confirmate vor fi anuntate pe website!“, a scris DJ-ul, zilele trecute, pe pagina sa de Facebook.

Pe 20 ianuarie, MEI Concerts Entertainment anunta venirea in Romania a unuia dintre cei mai in voga artisti de pe scena electronica actuala, Tim Bergling.

“Pentru o experienta de neuitat am hotarat sa realizam in cadrul evenimentului un show nemaivazut de efecte si lumini… Va promitem un concert incendiar ce se va sfarsi in zori, la orele 03:00 dimineata“, spunea Ross Ranallo, directorul MEI Concerts Entertainment.  

La scurt timp, dornici sa asculte live hiturile „Wake Me Up“, „You Make Me“ si „Hey, Brother“, la showul programat de la Romexpo, fanii si-au cumparat tichete disponibile exclusiv pe bilete.ro, la preturi cuprinse intre 100 si 300 de lei.