Concertul lui Joe Cocker, mutat de la Romexpo la Sala Palatului

Concertul pe care starul american Joe Cocker il va sustine la Bucuresti in data de 4 august a fost mutat de la complexul ROMEXPO la Sala Palatului, ora de incepere ramanand aceeasi, 20.00, au informat organizatorii de la Project Events.

“Cred ca este cea mai buna alegere. La inceputul lunii august se anunta mai multe zile ploioase si nu ne dorim sa compromitem un astfel de spectacol. Din pacate, aceasta modificare de ultima ora a locatiei va dauna numarului celor care ar fi dorit sa asiste la concertul sustinut de Joe Cocker. Astfel doar 4.000 de oameni se vor putea bucura de prezenta superstarului american la Bucuresti, pentru ca un oras ca al nostru nu are decat pe hartie o sala cu o capacitate mai mare, capabila sa gazduiasca evenimente de o asemenea amploare” a declarat Sorin Sararu de la Project Events.

Ora inceperii show-ului sustinut de Joe Cocker va ramane neschimbata, 20.00, la fel ca si pretul biletelor. Cei care si-au achizitionat deja tichete vor trebui sa treaca pe sediul celor de la Project Events pentru a afla cum vor fi pozitionati in Sala Palatului, sectoarele acesteia nefiind asemanatoare cu ceea ce gandisera organizatorii pentru ROMEXPO.

Sursa foto: liveinternet.ru