Concertul lui JULIO IGLESIAS din MAMAIA a fost anulat

JULIO IGLESIAS, INTERVENTIE CHIRURGICALA, SPATE, SUA, PERIOADA DE RECUPERARE, CONCERT, BUUCRESTI, REPROGRAMAT

Concertul pe care cantaretul Julio Iglesias trebuia sa il sustina, sambata, in statiunea Mamaia, la Summerland, a fost anulat, in urma problemelor de ordin logistic care au intervenit in ultimul moment si au dus la impiedicarea montarii scenei in timp util, se arata intr-un comunicat de presa.

Chiar daca organizatorii au luat decizia de a anula concertul de la Mamaia, turneul cantaretului in Romania va continua cu doua show-uri, fata de cele trei anuntate initial. Programul concertelor pe care Julio Iglesias le va sustine la Galati si la Bucuresti ramane neschimbat, acestea urmand sa se desfasoare duminica, de la ora 20.30, pe stadionul Dunarea din Galati, si marti, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitala.

“Avand in vedere faptul ca prin anularea concertului Julio Iglesias de la Mamaia vor fi afectati acei spectatori care si-au achizitionat bilete pentru a lua parte la eveniment si au sperat sa asiste la concertul live al indragitului artist, dorim sa le adresam scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si, in acelasi timp, sa le multumim pentru intelegere. Intarzierile transportului intregului echipament tehnic ne impiedica sa asiguram desfasurarea in bune conditii a show-ului anuntat”, se arata in comunicatul de presa.

Citeste si: CARNAVAL MAMAIA 2014: Maia Morgenstern, inlocuita de Mazare cu o alta mare doamna a scenei romanesti

Detinatorii biletelor pentru concertul anulat isi vor putea recupera contravaloarea tichetelor in perioada 1 august – 1 septembrie, de la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta si de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucuresti.

Julio Iglesias a vandut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate in intreaga lume, incluzand versiunile originale in mai multe limbi, compilatii si materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vandut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, in 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodata de aceasta institutie, Julio Iglesias este artistul care a cantat si inregistrat melodii in cele mai multe limbi din istoria muzicii. in cei peste 45 ani de cariera, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur si platina. A sustinut peste 5.000 de concerte in 600 de orase din intreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Citeste si: Statiunile din sudul litoralului, reunite sub un singur brand

Julio Iglesias a cantat in duete alaturi de artisti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

in luna octombrie 2013, Julio Iglesias a sustinut doua concerte sold-out la Sala Palatului din Bucuresti, iar, la numai cateva zile distanta, a fost ovationat de peste 40.000 de spectatori la Targu-Mures.