CONCHITA WURST si-a primit SALAMUL! Cum ARATA si cat COSTA! FOTO

Nu era greu de intuit ca un producator de mezeluri va decide sa profite de pe urma controversei starnite de castigatoarea Eurovisionului din acest an. Da! Dupa cum bine se poate vedea, in magazine a aparut deja SALAMUL CONCHITA WURST.

Cu un nume de scena care inseamna “CARNAT” (n.r.-wurst) in germana, putem spune ca SALAMUL CONCHITA nu este o surpriza. Pe retelele de socializare circula o imagine cu acest mezel in vitrina unui comerciant. Fotografia a fost publicata pe contul de Instagram al lui Davy Van Hemelen si nu este o gluma!

Citeste si: CONCHITA WURST, INVITATA DE REMUS CERNEA SA VINA IN ROMANIA, LA GAY PRIDE

SALAMUL CONCHITA WURST costa 1.49 euro/100 de grame sau 6.6 lei si este facut din vitel (39%) si porc (43%).

In varsta de 24 de ani, CONCHITA WURST  este de fapt un barbat pe nume Tom Neuwirth. El s-a inscris in concurs sub nume de femeie, purtand haine si machiaj intocmai ca o reprezentanta a genului fenimin.

CONCHITA WURST a mai participat la Eurovision si anul trecut, insa nu a reusit sa treaca de etapa nationala a concursului din Austria.

Citeste si: GALERIE FOTO. CUM ARATA CONCHITA WURST, CAND ERA DOAR UN BAIAT FARA BARBA

Intr-o declaratie pe care a facut-o recent, CONCHITA a marturisit ca respecta opiniile oamenilor, insa a intrebat daca nu cumva sunt alte lucruri mai importante decat militarea impotriva minoritatilor.

Acum, CONCHITA WURST, cantareata cu barba, si-a primit in sfarsit SALAMUL!

Sursa foto: facebook.com, menshairforum.com