Concordia Chiajna a cerut revocarea barajului la TAS

Concordia Chiajna, echipa care va disputa meciul de baraj pentru ramanerea in Liga I, maine, cu Rapid Bucuresti, a facut o plangere de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) in care cere revocarea acestei partide.

Concordia Chiajna cere judecatorilor de la TAS sa revoace hotararea Federatiei Romane de Fotbal (FRF), oficialii gruparii ilfovene considerand ca, din punct de vedere legal, Rapid nu poate evolua in prima liga.

“Vom juca din fair-play acest meci. Concordia Chiajna a facut o actiune la TAS, in cursul zilei de ieri, privind suspendarea si revocarea acestui meci de baraj pe considerente de nelegalitate. Comisia Nationala de Licentiere a anulat dreptul de joc al Rapidului printr-o hotarare definitiva pe care Rapidul a pierdut-o, inclusiv la Comisia de Apel. Din punct de vedere legal, Rapid nu poate juca in Liga I in anul competitional 2013-2014. Rapid a facut apel, a pierdut si nemergand la TAS, acea decizie a devenit definitiva si irevocabila” a declarat Ionut Chirila (foto), antrenorul Concordiei Chiajna, intr-o conferinta de presa.

Meciul de baraj pentru mentinerea in Liga I se va disputa intre FC Rapid si Concordia Chiajna, maine, 13 iulie, cu incepere de la ora 21.00 pe stadionul Dinamo din Capitala.

Sursa foto: anunturi-ilfov.ro