CONCORDIA CHIAJNA, prima echipa calificata in semifinalele Cupei Ligii Adeplast

Concordia Chiajna s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii Adeplast la fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins-o pe ASA Targu Mures cu scorul de 1-0 (1-0), pe teren propriu, in sferturile de finala ale competitiei.

Meciul a fost decis de autogolul lui Ionut Balaur (37), care a deviat mingea in propria poarta dupa o interventie ratata a portarului Adrian Viciu, in urma unui corner.

ASA a ratat un penalty, la scorul de 0-0, prin senegalezul Ousmane N’Doye (18), care a tras peste poarta, lovitura de pedeapsa fiind obtinuta de Claudiu Voiculet (revenit la ASA de la CFR Cluj), faultat in careu de Bruno Madeira.

Fiecare echipa a avut cate o bara, gazdele prin Bruno Madeira (2), iar muresenii prin Luis Pedro (45).

In penultimul act al competitiei, Concordia o va intalni pe invingatoarea dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj, meciurile fiind programate tur-retur, in perioadele 8-10 martie 2016 (la Chiajna), respectiv 5-7 aprilie 2016.

Antrenorul italian Cristiano Bergodi este la prima infrangere pe banca echipei ASA, dupa doua egaluri in campionat si o victorie in Cupa Romaniei.

CS Concordia Chiajna — ASA Tg. Mures 1-0 (1-0), Stadion “Concordia” — Chiajna

A marcat: Ionut Balaur (37, autogol).

Ousmane N’Doye (ASA) a ratat un penalty in min. 18 (sut peste poarta).

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galati); arbitri asistenti: Vladimir Urzica (Piatra Neamt), Mircea Orbulet (Bucuresti); arbitru de rezerva: Robert George Dumitru (Sfantu Gheorghe)

Observatori: Alexandru Deaconu (Bucuresti) — CCA, Marcel Vasile (Bucuresti) — LPF

Sursa foto: ilfovsport