CONCORDIA CHIAJNA s-a calificat in finala Cupei Ligii, dupa 1-1 cu DINAMO

Concordia Chiajna s-a calificat in finala Cupei Ligii la fotbal, joi seara, dupa ce a terminat la egalitate cu Dinamo Bucuresti, 1-1 (0-1), in Soseaua Stefan cel Mare, in mansa a doua a semifinalelor.

Concordia a castigat partida tur cu scorul categoric de 3-0 si va juca prima finala a unei competitii majore din istoria sa.

Dinamo a inceput bine jocul retur si a deschis scorul prin francezul Eddy Harlem Gnohere (14), dar echipa antrenata de Mircea Rednic a ramas in zece oameni din minutul 26, cand Vlad Olteanu a primit cartonasul rosu pentru o intrare periculoasa la Stefan ex-dinamovistul Stefan Barboianu.

In zece oameni, Dinamo a reusit sa isi mai creeze cateva ocazii de gol, dar cele mai mari oportunitati le-a avut Concordia, prin Artem Milevski (43 — bara) si Marius Pena (69).

Bogdan Bucurica a marcat golul egalarii si al calificarii ilfovenilor in ultimul act (77).

O faza controversata s-a petrecut in minutul 11, cand portarul oaspetilor Cristian Balgradean (ex-Dinamo) a jucat mingea cu mana in afara careului, la o faza periculoasa de atac a gazdelor si a primit doar cartonas galben, desi dinamovistii au cerut rosu.

Si Concordia a avut un jucator eliminat, Gabriel Giurgiu (86), cand zarurile erau aruncate deja.

In finala, Concordia o va infrunta pe Steaua Bucuresti, detinatoarea trofeului, care a dispus de Astra Giurgiu in cealalta semifinala cu 1-0 (la Pitesti) si 2-0 (la Giurgiu). Ultimul act al competitiei va avea loc pe 17 iulie.

FC Dinamo Bucuresti — CS Concordia Chiajna 1-1 (1-0), stadionul Dinamo — Bucuresti

Au marcat: Eddy Harlem Gnohere (14), respectiv Bogdan Bucurica (77).

Cartonase rosii: Vlad Olteanu (Dinamo, 26), Gabriel Giurgiu (Concordia, 86). 
In tur: 0-3.

Arbitru: George Catalin Gaman (Craiova); arbitri asistenti: Bogdan Gheorghe (Bucuresti), Marius Cristian Marchidanu (Braila); arbitru de rezerva: Viorel Nicusor Flueran (Craiova)

Observatori: Dan Victor Berbecaru (Ramnicu Valcea) — CCA, Marian Ivan (Ghimbav) — LPF

 Sursa foto: gsp