CONCORDIA – DINAMO 1-3 (0-3) / “Cainii rosii” s-au impus la capatul unui MECI cu trei PENALTY-uri

Partida de duminica seara dintre CONCORDIA Chiajna si DINAMO Bucuresti contand pentru etapa cu numarul 29 din LIGA I s-a incheiat cu Victoria gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, scor 1-3. 

In meciul dintre CONCORDIA si DINAMO, centralul bucurestean ALEXANDRU TUDOR a acordat trei lovituri de pedeapsa, doua in favoarea oaspetilor si unul pentru gazde.

Tabela a fost modificata de Laurentiu Rus, in minutul 19, dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Elton, dupa un hent comis in propriul careu de Melinte. Unsprezece minute mai tarziu, DINAMO BUCURESTI si-a dublat avantajul pe tabela de marcat tot dintr-o LOVITURA DE PEDEAPSA. Leca l-a faultat pe Popa II, iar Cosmin Matei a transformat cu siguranta de la punctul cu var.

Citeste si: LIGA I: ASTRA – CFR 1-0 (1-0). Giurgiuvenii spera in continuare la locul doi 

La pauza, DINAMO BUCURESTI a intrat cu 3 goluri avans, dupa ce Tucudean a reluat in plasa o centrare primita din partea lui Lazar.
La iesirea de la cabine, DINAMO a redus din turatie, iar CONCORDIA Chiajna a marcat golul de onoare tot dintr-o lovitura de pedeapsa dup ace Wellington a fost faultat in careu de Durimel si tot brazilianul a transformat.

In urma acestui rezultat, DINAMO Bucuresti a facut 52 de puncte si se mentine pe locul 4 in clasamentul Ligii 1. De partea cealalta, CONCORDIA Chiajna ocupa locul 19, cu 36 de puncte. 

Citeste si: LIGA I: PANDURII TARGU JIU pierde pe teren propriu cu ACS POLI TIMISOARA

CONCORDIA CHIAJNA: Cobrea – V. Dima, Melinte, Leca, Bambara – Ispir, N. Rosu – D. Florea, Purece, Serediuc – Wellington.
Rezerve: Ramniceanu, M. Ionita, Savin, M. Neagu, Cretu, Cosereanu, Bucurica. Antrenor: Marius Sumudica

DINAMO BUCURESTI: Balgradean – L. Rus, Durimel, Ad. Popa II, Barboianu – I. Serban, Boubacar, Elton – C. Matei, Tucudean, V. Lazar. Rezerve: Naumovski, D. Buia, Velici, H. Crisan, C. Munteanu, D. Rotariu, Bilinski. Antrenor: Flavius Stoican

Sursa foto: gsp.ro