CONCORDIA – STEAUA 1-4 (0-2) / Repetitie reusita pentru derby

Steaua a castigat fara emotii partida disputata luni la Chiajna, scor 4-1, si s-a distantat la trei puncte in fruntea Ligii I inaintea partidei cu Dinamo de sambata viitoare.

Steaua a inceput in forta partida de la Chiajna, Chipciu deschizand scorul la sapte minute de la primul fluier dupa un lob bine plasat peste portarul gazdelor. Diferenta s-a majorat repede, peste doar zece minute, cand Sanmartean a marcat al doilea gol la Steaua in minutul 17, dintr-un penalti obtinut de Nicusor Stanciu.
Partea a doua a debutat sub acelasi registru ca si prima, cu Steaua la timona, campionii reusind sa mai puncteze inca o data, prin Nicusor Stanciu, in minutul 50, acesta transformand in vinclu o lovitura libera de la 20 de metri. Golul patru al Stelei a venit dupa ce Piovaccari a patruns bine in careu si a plasat mingea la coltul lung, pe langa portarul Concordiei.

Citeste si: CONCORDIA CHIAJNA – STEAUA 1-4 / Victorie fara dubii a ros-albastrilor 

Steaua a avut sansa golului cinci, dar Stanciu a ratat o lovitura de la 11 metri, pentru ca apoi, in prelungiri, Chiajna sa inscrie golul de onoare la o grava eroare de marcaj a defensivei steliste in urma unui corner.

Etapa viitoare, pe 1 martie, Steaua va intalni Dinamo in marele derby al Romaniei, pe stadionul din Ghencea, staff-ul Stelei avand emotii cu privire la Latovlevici si Szukala, prezenta lor pe teren la acest meci fiind incerta dupa ce ambii au parasit azi terenul accidentati.