Concordia – Steaua: Tratament special pentru gazonul arenei din Chiajna. FOTO

Oficialii echipei Concordia Chiajna, in frunte cu primarul Mircea Minea, au declarat ca gazonul stadionului din urbea ilfoveana a fost supus unui tratament special pentru a se prezenta in conditii bune la meciul de luni seara dintre elevii lui Ionut Chirila si jucatorii Stelei.

Dupa ce reporterii de la postul de televiziune Dolce Sport, care va transmite partida in direct, au prezentat niste imagini de la stadion in care se putea vedea cum angajatii de la Chiajna turnau nisip peste gazon, primarul Minea a intrat in direct si a declarat ca este vorba de un tratament special.

Citeste si: CONCORDIA CHIAJNA – STEAUA, ORA 19:30, DolceSport si LIVE TEXT MONDO NEWS 

“Terenul arata senzational! Daca dumneavoastra ati vazut imagini, sa vedeti diseara. E un tratament. Am dat drumul la incalzire, nu o sa fie probleme”, a spus Mircea Minea, finantatorul celor de la Chiajna, pentru Dolce Sport.

Partida dintre Concordia Chiajna – Steaua, contand pentru etapa cu numarul 20 a Ligii I, se joaca luni de la ora 19:30, si va putea fi urmarit pe Dolce Sport si in format LIVE TEXT pe Mondo News.

Sursa foto: Dolce Sport