Concurentii Mireasa Pentru Fiul Meu, petrecere in casa! VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 NOIEMBRIE: O noua editie a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu s-a desfasurat vineri, 8 noiembrie, inaintea galei de maine. Evenimente importante s-au petrecut in casa concurentilor Mireasa Pentru Fiul Meu, printre ele numarandu-se si petrecerea organizata de ziua Virginiei.

Cum au petrecut concurentii Mireasa Pentru Fiul Meu? Vedeti in inregistrarea video de la sfarsitul acestui articol. 

Mama Corinei: ”Trebuie să fii mai tolerantă în relaţia cu Traian” 

Neînțelegerile în cuplul Corina-Traian continuă. Faptul că i-a reproșat acestuia că încă este interesat de Constantina, a stârnit controverse în casă.

În timp ce mulți concurenți au condamnat atitudinea tinerei, mama acesteia a sfătuit-o să aibă încredere în Traian și să fie mai tolerantă cu el: ”Te vreau cu băiatul acesta. Vă potriviți foarte mult. Nu mai fii așa rea”. La rândul lui, Traian se plânge că fata ar fi indiferentă cu el.

Robert şi Gabi: Ceilalţi băieţi nu fac şi nici nu menţin curăţenia! 

Multi dintre băieții din casa ”Mireasă pentru fiul meu” sunt foarte răsfățați. Pentru că nu s-au deranjat să participe la curățenie, le-au venit în ajutor doamnele.

Atunci când trebuiau să facă curat, concurenții au ales să joace fotbal. Totuși, ei și-au rugat mamele să deretice prin casă, însă Robert și Gabi au fost deranjați de această situație.

Cei doi au mărturisit că băieții nu fac și nici nu mențin ordinea. Chiar și mamele s-au arătat uimite de modul în care au găsit imobilul.

Traian, deranjat de prietenia dintre Corina şi Oana! 

Traian și Corina nu reușesc să ajungă la un consens și nu se pot bucura de timpul petrecut împreună.

De această dată, concurentul este deranjat că iubita lui le împărtășește fetelor problemele care apar între ei, în loc să vorbească cu el.

”Ai stricat totul. Nu poți să zici că n-a fost bine și frumos. Eram fericiți”, i-a reproșat Corinei.

Bărbatul i-a cerut acesteia să fie discretă, oferindu-i prietenia lui. Ba mai mult, Traian este deranjat de faptul că atunci când nu se înțeleg, ceilalți concurenți intervin în relația lor.

La mulți ani, Virginia! Cum au petrecut concurenții de ziua acesteia! 

Petrecere în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, după ce aceștia au celebrat ziua de naștere a Virginiei.

Mama lui George a fost sărbătorită cu fast în competiție, fiind răsfățată cu mai multe buchete de flori, tort și alte prajituri.

În scurt timp, atmosfera a devenit incendiară, mai multe persoane dansând lasciv. Printre cei care s-au unduit au fost Robert și Laurențiu.

Vezi cum au petrecut concurenții în clipul de mai sus.