Concurentii Mireasa Pentru Fiul Meu, pusi pe jar de o dezvaluire surpriza. VIDEO

Concurentii Mireasa Pentru Fiul Meu au fost pusi pe jar, in editia de luni, de o dezvaluire surpriza. Iulia i-a marturisit lui Alin ce simte pentru el, ceea ce a iscat valva in casa.

Tot in editia din 11 noiembrie a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu, Iulia regretă modul în care s-a comportat cu Alin. Sa nu uitam ca Alin este unul dintre concurenții care nu a reușit să cucerească nicio fată în competiție.

Decizia Iuliei de a-i mărturisi lui Alin ce simte pentru el a iscat vâlvă în casă, iar mulți concurenți s-au întrebat care a fost motivul acestei dezvăluiri. Tânăra i-a explicat concurentului că a decis să-i împărtăsească sentimentele abia acum, pentru că în tot acest timp l-a analizat și i-a urmărit îndeaproape fiecare pas, pentru a-și da seama ce simte.

Rezultatul contemplărilor a fost faptul că Andrei este partenerul potrivit pentru ea.

Alin: “Iulia a vrut să îşi bată joc de mine pentru a doua oră!” 

Alin nu a fost impresionat de faptul că Iulia ar fi dispusă să-i acorde o nouă șansă. El a acuzat-o pe fată că se joacă cu el, că vrea să-și bată joc de el pentru a doua oară.
La rândul ei, Iulia a negat toate acuzațiile spunând că nu are niciun motiv ascuns pentru care să-și dorească o relație cu Alin. În plus, și-a cerut scuze în fața concurentului, mărturisind că niciodată nu a vrut să-i dea speranțe deșarte.

Iulia regretă modul în care s-a comportat cu Alin  

Alin este unul dintre concurenții care nu a reușit să cucerească nicio fată în competiție, însă de pare că a ”apărut” soarele pe strada lui.

După ce Iulia l-a refuzat, aceasta a mărturisit că regretă modul în care s-a purtat cu Alin. Fetele au sfătuit-o să-i spună concurentului ce simte, înainte de a fi prea târziu.

Totuși, Alin nu s-a lăsat impresionat de schimbarea de atitudine a acesteia.