Concurentii Mireasa Pentru Fiul Meu se tem de eliminari! VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu: O noua editie a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu are loc marti, 26 noiembrie. O parte dintre concurenti discuta despre eliminarile din emisiune, iar la un moment dat s-a ajuns la concluzia ca fetele sunt “dulci” cu mamele pentru a nu fi eliminate.

Mireasa Pentru Fiul Meu:  Totodata, Traian vrea sa plece din competitia Mireasa Pentru Fiul Meu, suparat ca a fost acuzat de Raymond ca a venit in emisiune pentru a se face remarcat. Constantina si Raymond continua seria tachinarilor, fata acuzandu-l ca este lipsit de tandrete si romantism.

Sorin: Fetele încearcă să le facă mamelor pe plac, pentru că se tem de eliminări!

Câtiva dintre concurenți au purtat o discuție privind eliminările din competiție.

În timp ce Sorin susține că multe persoane încearcă să le cucerească pe mame și să le facă pe plac, din teama de a nu părăsi concursul, Diana spune că trebuie să plece din Casă fetele care nu formează un cuplu.

Ba mai mult, aceștia sunt de părere că deși mulți susțin că vor să plece acasă, în realitate își doresc să rămână. Motivul afirmațiilor false, după cum spun ei, ar fi atragerea susținătorilor.

Traian: Vreau să plec din competiție. Nu-mi pasă de nimic!  

După ce Raymond a afirmat că Traian a venit la ”Mireasă pentru fiul meu”, pentru a se face remarcat, tânărul este hotărât să părăsească competiția.

Deranjat de reproșurile lui Raymond, concurentul vrea să sară gardul până la Crăciun. Deși mama acestuia a încercat să-l liniștească, spunându-i că tatăl lui suferă, el spune că îi va fi mult mai bine afară.

Constantina, nemulțumită de lipsa de romantism a lui Raymond 

În urmă cu doar câteva săptămâni au anunțat că se despart, dar la puțin timp au decis să reia povestea de dragoste. Totuși relația lor nu pare să funcționeze așa cum și-ar dori concurenta.

Aceasta a fost deranjată de faptul că bărbatul nu o surprinde cu nimic și nu i-a oferit nicio floare sau o declarație de dragoste în ultima perioadă. Ba mai mult, se plânge că Raymond nici măcar nu o sărută.