Concurs de scrima, in Sectorul 6

Un concurs de scrima sustinut de Primaria Sectorului 6 va avea loc pe 6 decembrie, incepand cu ora 11.00, la sala de sport a Liceului Marin Preda, din strada Rusetu numarul 17. Evenimentul este organizat de Fundatia „Scrima pentru toti“.

La competitie s-au inscris copiii aflati in evidentele Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 alaturi de scrimeri legitimati la cluburi de prestigiu precum: Dinamo, Steaua, CSS Nr.1 – Bucuresti sau CSTA – Bucuresti.

Organizat la initiativa Fundatiei ”Scrima pentru toti”, evenimentul isi propune sa promoveze scrima si spiritul de competitie in randul tinerei generatii.

Copii ce vor reprezenta sectorul in cadrul competitiei au varste intre sase si 11 ani si sunt beneficiari ai Programului ”Liga Tinerilor Sportivi”, derulat in scopul sprijinirii micilor talente si prevenirii comportamentelor deviante la copii si adolescenti.

Aflaţi la prima competitie majora, cei 30 de copii inscrisi in program se pregatesc de doua ori pe saptamana in incinta Centrului de Recreere si Dezvoltare Personala ”Conacul Golescu-Grant”, un spatiu ce ofera gratuit activitati culturale, sportive si de petrecere a timpului liber pentru copii si adolescentii din comunitatea Sectorului 6.

sursa foto: csmiasi.ro