Concurs. MONDO NEWS te trimite in club. 15 noiembrie 2014 @ Studio Martin presents MAEVE Showcase with MANO LE TOUGH

Mondo News te invita in club si iti ofera 2 invitatii duble la Studio Martin presents MAEVE Showcase with MANO LE TOUGH

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la razvan.stefan@mondonews.ro cu numarul tau  de telefon si raspunsul corect la urmatoarea intrebare: Unde va avea loc evenimentul “MAEVE Showcase with MANO LE TOUGH”  in data de 15 noiembrie 2014?

Concursul se va incheia pe data de 14.11.2014, la ora 12:00. Castigatorii vor fi anuntati  printr-un mesaj privat/e-mail.

Studio Martin presents MAEVE Showcase with MANO LE TOUGH & THE DRIFTER. Warm-up: VICTOR STANCOV – 15.11.2014

Maeve este record label-ul artistilor irlandezi, Mano Le Tough & The Drifter. Intr-o epoca cu release-uri necontenite si nenumarate label-uri, Maeve isi propune sa lanseze “beautiful, special records”, care sa ramana adanc intiparite in inimile publicului.

Prieteni inca din curtea scolii, cei doi si-au gasit pasiunea pentru muzica si dupa o adolescenta petrecuta cantand impreuna in diferite trupe, s-au implicat in scena clubbing a Dublin-ului exact cand apetitul ei pentru dj-ing si muzica electronica era imens.

Pentru Mano a urmat mutarea la Berlin, ce a avut ca scop concentrarea sa asupra muzicii si productiei muzicale, pentru ca la doi ani dupa aceea sa il urmeze si The Drifter.

Au intemeiat “Passion Beat”, care initial s-a desfasurat la Kleine Reise, apoi la Loftus Hall, adica o noapte pe luna pe care au repetat-o timp de doi ani si care a atras dupa sine loyal followers.

In cadrul acestor seri, i-au avut ca invitati pe Nicolas Jaar, John Talabot, John Roberts, Ripperton, The Mole si multi altii.

Maeve este cel mai recent proiect al acestor doi prieteni vechi, despre care ei spun ca e un pas inainte si ca nu are vreo legatura cu Passion Beat.

Ei mai spun despre Maeve ca este un “outlet” pentru muzica lor si a prietenilor lor, ce are un ideal destul de simplu: un grup de prieteni apropiati, care lanseaza muzica buna impreuna.

Mano iubeste natura, mananca cu placere legume si dedica timp cititului. Se descrie ca fiind “Irish, romantic and illogical”.

Stilul lui The Drifter, precum si productiile sale, se indreapta catre partea melodica, hipnotica si emotiva a muzicii electronice. Ce poate iesi din punct de vedere muzical, prin alaturarea acestor doua firi atipice, auzim sambata, 15 noiembrie.

Detalii aici:

MANO LE TOUGH

https://www.facebook.com/MaeveRecords

https://www.facebook.com/pages/mano-le-tough/128762275170

https://www.facebook.com/thedriftersound

THE DRIFTER

https://soundcloud.com/maeverecords

https://soundcloud.com/manoletough

https://soundcloud.com/thedriftersound

VICTOR STANCOV

https://www.facebook.com/victorstancovro

https://soundcloud.com/victorstancov

Entrance: 30 RON inainte de 01:00 II 40 RON dupa 01:00

Pentru REZERVARI sunati la:

☏ +40 733 627 846