Concurs. MONDO NEWS te trimite in club. 28 noiembrie 2014 @ Studio Martin presents UNOFFICIAL

Mondo News te invita in club si iti ofera 2 invitatii duble la Studio Martin presents UNOFFICIAL

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la razvan.stefan@mondonews.ro cu numarul tau  de telefon si raspunsul corect la urmatoarea intrebare: Unde va avea loc evenimentul “UNOFFICIAL”  in data de 28 noiembrie 2014?

Concursul se va incheia pe data de 28.11.2014, la ora 12:00. Castigatorii vor fi anuntati  printr-un mesaj privat/e-mail.

IBIZA si BUCURESTI, impreuna in acelasi pupitru
la Studio Martin

Charlie Boy The Rabbit King
Ken Fan (I’m a House Gangster,Strictly Rhythm)
Boola [a:rpia:r] 

Underground-ul romanesc respira inca influentele Ibizei. N-o spunem noi, o spun anii in care artistii romani ocupau constant pupitrul DC10 la legendarele afterparty-uri. Si nu mai este pentru nimeni un lucru exotic ca undeground-ul ibizean isi hraneste adeptii cu influentele house & techno romanesti. N-o spunem noi, o spun dancefloor-urile din Ibiza umplute pana la refuz de DJii romani crescuti sub vibe-ul a:rpia:r.
Vineri 28 noiembrie descoperim la Studio Martin cele mai ascunse legaturi intre Ibiza si Bucuresti cu 3 artisti diferiti prin sound dar potriviti intr-un flow ce ne va impinge cu siguranta catre rasarit: 

23.00 – 01.30 ▲ Charlie Boy The Rabbit King 

Charlie Boy a cunoscut atatea cluburi, atatia promoteri si artisti din vechea garda a Bucurestiului, incat era normal ca maturizarea lui sa fie atat de prolifica. Descoperind diverse moduri in care determina oamenii sa abandoneze discutii si drinkuri si sa se miste asa cum le dicteaza undele din boxe, Charlie apare cu o figura noua din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, putin techno, ceva disco dar in aceeasi nota jucausa care l-a caracterizat de la prima urcare in spatele pupitrului.

Facebook: https://www.facebook.com/charlieboyrabbitking 
Soundcloud: https://soundcloud.com/charlie-boy-official 

01.30 – 05.00 ▲ KEN FAN – I’M A HOUSE GANGSTER

Rezident in Ibiza, Ken Fan foloseste energia pozitiva a insulei, cu un efect deosebit resimtit in studio. Si-a facut un renume la multe din petrecerile locale ale faimoasei destinatii din Marea Mediterana, renume ce intr-un timp relativ scurt a devenit sinomim cu sunetul balearic underground. 
Ken Fan este o parte integranta a scenei din Marea Britanie de peste un deceniu; munca grea, talentul si mai multe beat-uri catchy l-au proiectat pe scena internationala, pe care a evoluat ca un rasarit la Aguas Blancas. 
Devreme in dezvoltarea sa a promovat petreceri ilegale, inainte de a deveni rezident in cluburi din Birmingham precum Miss Moneypennys si Chuff Chuff. A urmat o perioada cu numeroase aparitii in locatii renumite, inclusiv Fabrik Madrid, Cocoon, Circo Loco, Deputamadre & Roxy Belo Horizonte Brazilia, Muse 2, Mao, Attica & The Wall de la Shanghai, Cinderella Jinan & SOS in Hangzou China, Underground, Space Ibiza, The Egg Londra si The Cross Londra.
Astazi, isi petrece o mare parte din timpul sau in studio, unde dragostea lui pentru furnizarea propriilor beat-uri in ringul de dans a atras atentia scenei underground. Ultimul E.P. semnat KEN FAN aka El Chino – “I WANT FALL”, cu labelul “I’M A HOUSE GANGSTER” – urmeaza sa fie lansat pe 17.11.2014. 

Resident Advisor: http://www.residentadvisor.net/dj/kenfan
Soundcloud: https://soundcloud.com/ken-fan 
Beatport: http://www.beatport.com/artist/ken-fan/64027 

05.00 – Late ▲ Boola – [a:rpia:r] 

Posibilitatea de a mixa in vara anului 2005 la celebrul DC-10 din Ibiza a constituit un debut fulminat in cariera lui Boola ca DJ. Prezenta a fost onorata prin includerea unui remix dupa senzationalul “Predator” , pe colectia de cd-uri Circoloco @ DC10 – 10 Years Anniversary.
S-a lansat la fel de promitator si ca producator, alaturi de super-labelul romanesc [a: rpia: r]. Au urmat colaborari si cu alte case bine ancorate in underground, cum ar fi Lomidhigh Lmtd, Rekids, Lomidhigh Organic, Innervisions, All Inn, Cecille si Soweso. Radio Slave a inclus piesa lui “Balada Redo”, lansata la Cabin Fever, pe mixul facut pentru legendara Fabric.
In seturile live, lui Boola ii place sa readuca printre oameni o parte din sunetul murdar al muzicii old school. Cu un album pe teava, este unul dintre acei artisti care merita urmariti.

Resident Advisor: http://www.residentadvisor.net/dj/boola
Discogs: http://www.discogs.com/artist/1076447-Boola-2 
Beatport: http://www.beatport.com/artist/boola/89984 

BILETE: 

20 RON inainte de 00:00 
30 RON dupa 00:00
————————————————
Accesul la eveniment se face incepand cu ora 23:00.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.