Concurs. MONDO NEWS te trimite la Teatru. 05 oct. 2014, ora 20.00 @ Music Club: Premiera nationala “Sariti de pe fix”

Mondo News te invita la teatru si iti ofera 2 invitatii duble la Premiera nationala “Sariti de pe fix”.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la razvan.stefan@mondonews.ro cu numarul tau  de telefon si raspunsul corect la urmatoarea intrebare: Cine regizeaza piesa “Sariti de pe fix”?

Concursul se va incheia pe data de 04.10.2014, la ora 14:00. Castigatorii vor fi anuntati atat pe pagina oficiala MondoNews, cat si printr-un mesaj privat/e-mail. 

Natalie Ester, indragita regizoare a spectacolului “De ce tocmai tu?”, a trudit o vara intreaga si ne-a pregatit o surpriza: un spectacol a carui premiera va avea loc la Teatrul Rosu, pe 05 octombrie 2014, ora 20.00.

Ce ne poate spune Natalie despre spectacolul acesta?!? Buna intrebare…

“Intotdeauna se cere o ‘scurta prezentare’ menita sa atraga spectatorii. Cu cat e mai bine facuta, cu atat se presupune ca lumea devine curioasa si se inghesuie sa isi faca rezervari ca sa vada spectacolul. 

Si daca prezentarea e mai buna decat spectacolul, ce ne facem? Nu mai bine procedam invers? Antireclama zilei: Nu veniti sa ne vedeti. Am lucrat fara nicio placere. E o porcarie pe care am scris-o la repezeala, se vrea comedie, dar probabil veti plange in hohote de mila noastra, a celor doi actori ratati: Natalie Ester si Dan Helciug (asta din urma mai are si pretentii de cantaret). Cei doi stau in scena pret de o ora si traiesc o poveste in care cu siguranta va veti regasi. 

Deci nu are rost sa o vedeti ca veti sfarsi nervosi cand veti intelege ca ati lasat viata sa treaca pe langa voi asteptand bucurii si realizari marete cand de fapt, fericirea era sub nasul vostru.”

Speram ca descrierea facuta de insasi regizoarea v-a luminat. :)) Sa nu cumva sa sunati la numarul de telefon 0723196376 ca sa va faceti rezervari la aceasta comedie despre doi oameni care traiesc in oglinda. Veti constata ca toate povestile dintre cupluri au samburele in ghiveciul asta de piesa.

Nu, nu trebuie sa va notati in agenda data de 5 octombrie cu mentiunea: “trebuie sa particip la nebunia asta de premiera cu Dan Helciug si Natalie Ester”. Si nu, nu trebuie sa veniti in club incepand cu ora 18.00. 🙂