Concurs. MONDO NEWS te trimite la Teatru. 23 noiembrie 2014, ora 20.00 @ Teatrul Rosu: “GUNOIERUL”

Mondo News te invita la teatru si iti ofera 2 invitatii duble la piesa “GUNOIERUL”

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la razvan.stefan@mondonews.ro cu numarul tau  de telefon si raspunsul corect la urmatoarea intrebare: Cine a scris piesa “GUNOIERUL”

Concursul se va incheia pe data de 22.11.2014, la ora 14:00. Castigatorii vor fi anuntati  printr-un mesaj privat/e-mail.

„Gunoierul“ de Mimi Branescu este o piesa de teatru care se inscrie in genul comediei si care, sub voalul umorului, incearca sa atraga atentia asupra unor intrebari la care noi, cei de azi, nu prea mai vrem, nu prea mai avem chef sa raspundem sau pe care le ignoram pur si simplu.

Regia Gina Lazar. Cu Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu, Andreea Samson si Andreea Mateiu.

In piesa lui Mimi Branescu, gunoierul este detectivul care, tot cautand prin gunoaie, gaseste raspunsuri, descopera taine tinute cu grija, afla multe din cele ce sunt tinute „la secret“ de locuitorii unui cartier si, astfel, ii surprinde pe multi. Un singur exemplu – cine se asteapta ca un vagabond, dupa ce studiaza resturile menajere pe care le arunci la gunoi, sa descopere ca nevasta te inseala? Sau cine sa se gandeasca la faptul ca, tot din „citirea“ gunoiului, “detectivul” nostru isi da seama daca ai sau nu copii? La acest text s-a oprit si regizorul Gina Lazar. Alaturi de ea, actorii Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu, Andreea Samson si Andreea Mateiu, isi asuma directia realista in care spectacolul isi croieste drumul.

„Gunoierul“ conceput de aceasta echipa se materializeaza intr-un spectacol plin de vitalitate, un spectacol care, dupa cum spun toate semnele, va placea si va atrage multi spectatori in sala si pentru mult timp de acum inainte.

Un « simplu » gunoier iti poate intoarce viata cu susul in jos. Cate lucruri interesante poti afla despre o persoana pur si simplu cotrobaind prin gunoiul sau menajer ?
Si daca dupa o zi istovitoare de munca, mergand sa arunci gunoiul intalnesti un individ care iti prezinta tot soiul de povesti despre familia ta, povesti care se transforma treptat in realitate, realitate care se transforma in paranoia, finalul nu poate fi decat unul incitant.
Gunoierul, un Sherlock Holmes al zilelor noastre, creeaza un scenariu demn de premiile Oscar. Scenariu in care cel ce e prins, devine personajul principal. In unele momente chiar si publicul spectator devine personaj principal.

Detectivismul acestui personaj este molipsitor. Situatiile comice ce se succed pe tot parcursul spectacolului creaza imaginea panoramica a acestui subiect.

Va invitam la acest spectacol in data de 23 noiembrie, ora 20.00, in Music Club. Accesul in club se poate face incepand cu ora 18.00. Informatii si rezervari: 0723196376.

Pret bilet: 25 lei.

 

Echipa Teatrul Rosu
0723 196 376
www.teatrul-rosu.com

www.facebook.com/teatrulrosu1