Concurs. Mondonews te trimite la Chopstick & Johnjon in Studio Martin

Studio Martin presents: CHOPSTICK & JOHNJON, BOg – 26.10.2014

“House music that kicks ass.”

A trecut un deceniu de cand mintile “ascutite” din spatele label-ului SUOL, Chi-Thien Nguyen si John B. Muder, impreunate sub numele de CHOPSTICK & JOHNJON, si-au impus o misiune clara: sa marcheze un traseu in scena internationala house si techno. Cei zece ani par sa fi trecut intr-o clipita.
In ciuda unor mici adversitati si aparente contradictii initiale, cei doi si-au gasit un teren comun, s-au sustinut reciproc, pana cand energia lor putermica s-a dezlantuit. Energie care, nu s-a schimbat nici in clipa de fata.

Impreuna ca si manageri ai aceluiasi label, dar si ca echipa de productie, Chopstick & Johnjon au parcurs un drum lung. In primii ani, seturile lor au “sunat” Techno, Electro, House, Hip Hop. Au explorat muzica electronica precum niste copii intr-un magazin de dulciuri.
Neinfricati si indrazneti, ei s-au lasat prada momentului, dar sub amprenta Suol se pare ca si-au gasit, cel putin pentru moment, “casa lor spirituala”.
Criminal Records si Baalsaal, predecesoarele Suol, au reprezentat etape importante ce le-au permis sa isi ridice profilul si sa dobandeasca treptat acel “know-how” necesar in dezvoltarea unui label international de succes.

Creativul duo se completeaza perfect, atat in studio cat si in pupitru – Thien, un muso (persoana obsedata de muzica) clasic instruit si John, fost dj de Hip-Hop, cu un acut simt pentru aranjamente compacte. Dovada unei chimii perfecte o fac piese precum: “Clear Eyes” de pe EP-ul “Friday Night Lights”, “Keep On Keepin’ On” cu colegul de label Fritz Kalkbrenner la “voce” si marele lor hit “Listen”.

SUOL inseamna: Label, Artist Management, Booking, Publishing, Music Production, Mastering, Events si reprezinta in exclusivitate urmatorii artisti: Fritz Kalkbrenner, Till Von Sein, Chopstick & Johnjon, Daniel Bortz, Meggy, Tender Games & SUOL Label Nights.

Triumfator intr-o competitie de mare anvergura, care tocmai s-a incheiat la Ibiza, BOg revine la Studio Martin cu o mapa plina de “goodies”, cu un entuziasm pe care Insula Alba i l-a insuflat pe tot parcursul sederii lui in aceasta “Mecca” a muzicii electronice. I-a avut ca mentori pe Pete Tong, Carl Cox si John Digweed si a invatat de la ei secrete greu de aflat, sau mai bine zis, pe care doar o experienta vasta ti le poate dezvalui.
Suntem tare mandri de el si sunteti asteptati sa ii oferiti aplauzele pe care le merita!

 

Mondonews ofera 3 invitatii duble la evenimentul Studio Martin pres Chopstick & Johnjon, BOg.

 

Concursul se va incheia pe data de 25.09.2014, ora 15:00. Castigatorii vor fi anuntati atat pe pagina oficiala Mondonews cat si printr-un mesaj privat/e-mail.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu cu numele unui DJ pe care ai vrea sa-l vezi sau sa-l revezi in Romania