Condamnarea lui Dan Voiculescu in PRESA INTERNATIONALA

CONDAMNAREA lui DAN VOICULESCU la 10 ani de inchisoare cu executare nu a ramas neobservata de PRESA STRAINA. Jurnalistii din intreaga lume au relatat despre cazul fondatorului trustului Intact, amintind inclusiv de fostele colaborari cu Securitatea.

“Un mogul media din Romania a primit 10 ani de inchisoare pentru frauda”, a titrat vineri agentia americana ASSOCIATED PRESS, care scrie de asemenea ca DAN VOICULESCU ar putea fi eliberat daca ispaseste o treime din pedeapsa, tinand cont de faptul ca are peste 60 de ani, informeaza adevarul.ro. Jurnalistii americani scriu ca “DAN VOICULESCU, un fost senator in varsta de 67 de ani, a pretins ca intregul dosar este motivat politic. Atat el, precum si posturile sale de televiziune au fost critici in ultimii ani la adresa presedintelui Traian Basescu”.

Citeste si: CINE SUNT JUDECATORII CARE L-AU CONDAMNAT PE VOICULESCU

Stirea celor de la ASSOCIETED PRESS a fost preluata de numeroase PUBLICATII si posturi de televiziune de peste Ocean, printre care ABC News si Fox Business.

De asemenea, si agentia FRANCE PRESS a publicat un articol despre CONDAMNAREA lui DAN VOICULESCU, in care a reamintit de colaborarea acestuia cu serviciile secrete comuniste din Romania.

“Domnul VOICULESCU a negat intodeauna acuzatiile care i s-au adus, spunand ca este o victima a razbunarii lui Traian Basescu, pe care l-a numit – cel mai feroce adversar”, noteaza JURNALISTII francezi. FRANCE PRESS precizeaza in articolul publicat ca averea lui DAN VOICULESCU este estimata la circa 1,5 miliarde de euro.

Nici jurnalistii de la Daily Mail nu au ratat condamnarea lui VOICULESCU. Ziaristii din Albion au precizat ca fostul fondator al partidului PC a primit 10 ani de inchisoare pentru privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare.

Citeste si: MONICA MACOVEI: CONDAMNAREA LUI VOICULESCU DOVEDESTE CA DOSARELE CU POLITICIENI, BARONI SI “OLIGARHI” SUNT REALE

Vestea ca DAN VOICULESCU a fost condamnat la 10 ani a ajuns pana in China. Agentia de stat Xinhua a scris ca, dupa ce fostul premier Adrian Nastase a fost inchis, DAN VOICULESCU a devenit cea mai influenta persoana din Romania incarcerata.

Sursa foto: pesurse.ro