Condamnarea lui VOICULESCU i-a incaierat pe Serban Huidu si Olguta Vasilescu

DAN VOICULESCU reuseste sa ii incaiere pe fostul realizator tv, SERBAN HUIDU, si primarul Craiovei, OLGUTA VASILESCU.

Totul a pornit de la mesajul pe care l-a postat edilul Craiovei pe Facebook, imediat dupa aflarea condamnarii la 10 ani a lui VOICULESCU in dosarul privatizarii ICA.

Citeste si: DAN VOICULESCU VA AVEA UN STATUT SPECIAL IN INCHISOARE

“Pe cine a omorat VOICULESCU de a luat 10 ani cu executare? HUIDU a omorat un om si a luat 3 cu suspendare!”, a scris OLGUTA VASILESCU pe Facebook.

La randul sau, SERBAN HUDIU nu a ramas fara replica si i-a raspuns, pe blogul personal. Fostul carcotas a ironizat-o pe membra PSD, acuzand-o ca ii lipsesc cunostintele elementare de drept.

“Din pacate diferenta intre infatisarea dumneavoastra – cea a unei femei frumoase – si gandire este imensa. Am sa incerc sa va fac sa intelegeti de ce sunt mai periculoase evaziunea si spalarea de bani decat un accident, fie el si din culpa:

In America si nu numai acolo, evaziunea fiscala si spalarea de bani sunt considerate crima cu premeditare, nu accident. Pentru ca cel invinuit se socoteste ca din proprie vointa, deci nu accidental, a furat statul de bani, bani cu care se puteau ridica de exemplu spitale unde sa se salveze vieti!

Citeste si: SERBAN HUIDU, MUSCAT DE UN CAINE LA UN AN DE LA MOARTEA MAMEI SALE. FOTO IN ARTICOL

Justitia pedepseste premeditarea, actul voit, asta nu intelege cineva care are lacune la capitolul cunostinte elementare de drept!”, a scris SERBAN HUIDU pe blog.

Sursa foto: adevarul.ro