Conditia ca Bucurestiul sa aiba doua stadioane noi de lux

Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, anunta constructia a doua noi stadioane de lux in Bucuresti.

O singura conditie trebuie insa indeplinita: Romania sa castige organizarea unor meciuri de la Campionatul European din 2020. Mircea Sandu a dezvaluit ca Romania a trecut in dosarul de candidatura modernizarea bazelor de pregatire ale cluburilor Steaua, Rapid si Dinamo, scrie ziare.com. Daca stadionul Ghencea va suferi mici modificari, celelalte doua arene vor fi reconstruite din temelii.

Citeste si: Rapid ar putea avea un stadion nou, de 30.000 de locuri

“Stadioanele Rapid si Dinamo trebuie demolate si construite unele noi, cu 20 de mii de locuri. Fondurile vor fi de la stat, fie private, fie din alte surse de finantare. Lucrurile acestea le-am inscris in dosarul de candidatura. Da, lucrurile sunt clare. Automat aceste baze trebuie modernizate si investite milioane de euro bune in ele”, a spus Sandu la Digi Sport.

Romania va depune dosarul de candidatura pana pe 25 aprilie si va afla in luna septembrie daca va castiga organizarea turneului final.

Sursa foto: wwwinfsport.ucoz.ro