Condiția clară pusă de Lionel Messi pentru a mai rămâne un sezon la FC Barcelona

Anunțul făcut de starul argentinian

După tot tam-tam-ul din ultimele săptămâni, Lionel Messi este dispus să mai joace un sezon pe Camp Nou. Mai ales că transferul la City nu se poate face așa simplu cum spera ”Puricele”. Însă superstarul argentinian a pus o condiție clară conducătorilor de la FC Barcelona. Luis Suarez trebuie să rămână și el la echipa catalană.

Update: Lionel Messi a anunțat, vineri seară, că va rămâne la FC Barcelona până când înțelegerea cu gruparea catalană va expira, în vara anului 2021. Argentinianul urmează să posteze pe rețelele sociale un videoclip în care face publică personal această veste.

Lionel Messi a hotărât să rămână pe Camp Nou pentru a-și încheia contractul în vigoare, dar și pentru a evita posibile probleme legale ce ar putea apărea din cauza clauzei uriașe pe care o are în contract. „Nu aș merge niciodată la tribunal împotriva clubului vieții mele”, a anunțat Leo Messi, potrivit Marca.

„Când am comunicat soției și copiilor dorința mea de a pleca, a fost o dramă. Întreaga familie a început să plângă. Copiii mei nu vor să plecăm din Barcelona și nici să schimbe școlile. Dar am privit mai departe și vreau să concurez la cel mai înalt nivel, să câștig titluri, să joc în Liga Campionilor. Poți câștiga sau poți pierde, pentru că e foarte greu, dar trebuie să concurezi.

Toate acestea m-au determinat să mă gândesc la decizia pe care voiam să o iau. M-am gândit și am fost sigur că sunt liber să plec, președintele a spus mereu că la finalul sezonului aș putea decide dacă să rămân sau nu. Acum se leagă de faptul că nu am spus-o înainte de 10 iunie, când se dovedește că pe 10 iunie concuram pentru La Liga în mijlocul acestei pandemii de coronavirus și această boală a modificat întreg sezonul.

Și acesta este motivul pentru care voi continua în club. Acum, voi continua în club pentru că președintele mi-a spus că singura modalitate de a pleca era să plătesc clauza de 700 de milioane de euro și acest lucru este imposibil”, a spus Leo Messi.

Știre inițială

Lionel Messi nu concepe să joace fără Luis Suarez. Atacantul uruguayan a fost anunțat că nu intră în planurile lui Ronald Koeman și presa italiană scria că ”El Pistolero” va ajunge la Juventus Torino. Potrivit jurnaliștilor de la Corriere dello Sport, Messi consideră că Suarez este esențial pentru sezonul următor, iar conducătorii Barcelonei i-ar fi promis deja că „El Pistolero” va rămâne pe Camp Nou și anul următor.

Sursa foto: sport