Conditia pusa de Hagi pentru ca Steaua sa joace in Liga Campionilor

Gica Hagi a pus o conditie esentiala in ceea ce priveste participarea Stelei in Liga Campionilor. Daca nu era respectata, Steaua nu putea evolua in Liga anul acesta.

Steaua joaca in grupa E a Ligii Campionilor alaturi de Chelsea, Schalke 04 si Basel, regulamentul UEFA obligand campioana Romaniei sa evolueze si cu echipa de tineret in această competitie, scrie sport.ro. Steaua a luat mai multi jucatori ai lui Gheorghe Hagi de la Viitorul pentru grupele Ligii Campionilor de tineret, chiar in ultimele zile, altfel risca sa nu fie inscrisa in aceasta competitie.

Conditia pusa de Hagi a fost insa una de “aur” pentru juniorii Stelei. Echipa urma sa le asigure un teren de iarba pe care sa se antreneze, pustii de la Steaua jucand numai pe sintetic din 2010 incoace, mai noteaza sursa citata.”Gica Hagi ar fi mentionat ca isi va lasa juniorii la Steaua doar daca acestia vor avea conditiile de la Academie. Pentru astea, era neaparata nevoie de un teren de iarba! Asa ca oficialii Stelei au negociat cu MApN si au obtinut stadionul folosit de Steaua II cind juca in liga a doua. Folosit, in ultima vreme, ca stadion de rugby!”, a povestit un parinte pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Sursa foto: sport.ro