CONDITIILE IMPOSIBILE pe care REGHECAMPF i le-a pus lui GIGI BECALI pentru a reveni la STEAUA

Dorit cu insistenta de finantatorul GIGI BECALI la STEAUA BUCURESTI, antrenorul LAURENTIU REGHECAMPF  joaca tare si pune o serie de conditii aproape imposibil de indeplinit, informeaza postul de televiziune Dolce Sport.

Potrivit sursei citate, LAURENTIU REGHECAMPF, care antreneaza in prezent pe LITEX LOVECI in Bulgaria, a solicitat un SALARIU IMPORTANT – 25 de mii de euro pe luna – plus patru TRANSFERURI de TOP. Astfel, LAURENTIU REGHECAMPF i-a cerut lui GIGI BECALI ca, in iarna, sa-i aduca la STEAUA BUCURESTI pe Ciprian Marica, Claudiu Keseru, Lucian Sanmartean si Alexandru Maxim.

CITESTE SI: PRESA STRAINA A DEZVALUIT CINE VA FI NOUL ANTRENOR AL ECHIPEI STEAUA BUCURESTI

Este insa foarte greu de crezut ca cei patru vor ajunge la echipa campioana, toti avand salarii foarte mari, cu mult peste nivelul Ligii 1. Mai mult, doar Ciprian Marica este in momentul de fata liber de contract, astfel ca pentru ceilalti trei internationali romani ar trebui platite si indemnizatii de transferuri de ordinul sutelor de mii de euro. Reamintim ca, GIGI BECALI a inceput negocierile cu LAURENTIU REGHECAMPF, antrenorul pe care vrea sa-l aduca la STEAUA BUCURESTI incepand cu luna ianuarie.

Potrivit celor de la Fanatik, prima runda de discutii s-a purtat intre GIGI BECALI si sotia lui LAURENTIU REGHECAMPF, impresarul ANAMARIA PRODAN. Aceasta a ajuns, marti 1 decembrie, la “palatul” finantatorului STELEI si a discutat cu acesta timp de doua ore.

STEAUA BUCURESTI a ramas fara antrenor la finalul derbiului cu Astra, de duminica seara, atunci cand MIREL RADOI si-a anuntat DEMISIA.

Sursa foto: sport