CONDUCATOR surpriza la STEAUA ! Vezi cu cine negociaza BECALI

STEAUA BUCURESTI ar putea avea un CONDUCATOR surpriza in viitorul apropiat, patronul echipei, GIGI BECALI, negociind cu un fost fotbalist al formatiei din Ghencea.

GIGI BECALI are in plan sa aduca un nou CONDUCATOR la STEAUA. Deoarece Mihai Stoica este in inchisoare, iar Valeriu Argaseala este prag de demitere dupa ce STEAUA este nevoita sa ii plateasca daune lui Adrian CRISTEA, BECALI a fost nevoit sa gaseasca o noua solutie pentru conducerea Stelei.

Astfel, patronul Stelei il doreste in functia de director sportiv pe DANIEL PRODAN, cel care in acest moment este pe punctul de a fi demis de la Federatia Romana de Fotbal, informeaza Fanatik. BECALI le-a cerut apropiatilor sai sa inceapa negocierile cu Prodan, pentru a-l anunta ca este dorit la Steaua. Mai mult, conform sursei citate, DANIEL PRODAN si-a dat acordul pentru a veni la STEAUA, dar mai intai spune ca vrea sa regleze problema contractuala pe care o are cu Razvan Burleanu.
“Daca ma taiati la vene, o sa vedeti ca-mi curge sange ros-albastru. Cred ca am spus totul cu asta”, a declarat Prodan.

Citeste si: SCANDAL la FRF: Daniel Prodan: Fatalaul de Burleanu m-a amenintat cu o presupusa plangere de viol!

DANIEL PRODAN a evoluat la STEAUA in perioada 1992 -1996, dar si in 2000, avand 121 de partide disputate in tricoul celei mai galonate echipe din Romania.