Conducerea PDL Arges a fost dizolvata, Mircea Andrei a demisionat

Vicepresedinte PDL: Basescu are o problema majora de imagine, insa este cu zece clase peste premierul Ponta

Conducerea PDL Arges a fost dizolvata, luni, si a fost numita o echipa interimara in fruntea democrat-liberalilor argeseni, sub conducerea deputatului Catalin Teodorescu.

Fostul senator Mircea Andrei, presedinte al PDL Arges, a demisionat de la conducerea filialei, dupa ce in prealabil a exclus din partid 21 de primari. Conducerea PDL de la nivel central urmeaza a analiza legalitatea deciziei luate in urma cu o zi la PDL Arges.  

De precizat ca, deocamdata, excluderile din partid ale primarilor PDL nu au fost validate de Biroul National al PDL, ci doar demisia lui Mircea Andrei. BP al PDL a trimis situatia celor 21 de primari catre Comisia de Etica si Arbitraj. Practic primarii care au cerut sa fie exclusi din partid vor ramane in partid neputand sa migreze catre o alta formatiune.

“Mi-am formulat demisia din PDL, dar nu dau declaratii pe acest subiect, intrucat formalizarea demersului dureaza, exista o procedura de inregistrare a hartiilor, exista o hotarare a CCJ (Consiliul de Coordonare Judetean – n.r.). Miercuri voi avea o declaratie de pozitie”, a declarat luni, pentru Agerpres, Mircea Andrei. 

Traian Basescu a fost in vizita in Arges, sambata, insotit fiind si de presedintele PDL Arges, Mircea Andrei, care cateva ore mai tarziu a hotarat excluderea a 21 de primari ai PDL, care isi vor pastra mandatul de primar si vor trece, cel mai probabil, in Miscarea Populara. Avand in vedere ca au fost exclusi din partid, primarii nu risca sa-si piarda mandatul.

Foto: Realitatea TV