Conducerea Postei Romane afirma ca au fost identificate SOLUTII pentru rezolvarea REVENDICARILOR SINDICALE

Conducerea Postei Romane a anuntat luni, printr-un comunicat de presa, ca in urma discutiilor cu liderii sindicali au fost identificate SOLUTII pentru rezolvarea majoritatii REVENDICARILOR SINDICALE.

“In urma negocierilor dintre directorul general al Postei Romane si reprezentantii sindicali s-au identificat si stabilit modalitati concrete privind rezolvarea majoritatii REVENDICARILOR SINDICALE. Negocierile privind REVENDICARILE DE NATURA SALARIALA s-au apropiat de identificarea unei SOLUTII corecte, corespunzatoare atat pentru interesele salariatilor cat si pentru necesitatile companiei”, se spune in comunicat.

Potrivit sursei citate, rezolvarea REVENDICARILOR SALARIALE se va finaliza in urma analizei si deciziei actionarilor Postei Romane, Ministerul Societatii Informationale (75 la suta) si Fondul Proprietatea (25 la suta).

Citeste si: Zeci de SINDICALISTI au PICHETAT sediul central al POSTEI ROMANA

“Conducerea Companiei Nationale Posta Romana considera ca s-a dovedit ca dialogul este cea mai eficienta cale pentru depasirea divergentelor aparute”, se mai arata in text.

Citeste si: Rosita Alexe, FOSTA SEFA de la POSTA ROMANA, data in judecata de minister

Zeci de sindicalisti din Posta Romana au pichetat joi sediul companiei, cerand ocuparea posturilor vacante si majorarea salariilor cu rata inflatiei pe perioada 2009-2014. De asemenea, aproximativ 20.000 de angajati din Posta Romana au fost, martea trecuta, in greva japoneza. Totodata, pe 6 mai, in Capitala, peste 100 de persoane au protestat in fata sediului central al Postei Romane, iar pe 11 mai peste 2.500 de sindicalisti din Posta Romana din toata tara au protestat la sediul Guvernului, prezentandu-si fluturasii de salariu si cerand demiterea conducerii companiei.

Sursa foto: gandul.info