Conducerea PSD a decis ANULAREA sedintei de sambata a BPN

In semn de solidaritate cu victimele tragediei petrecute vineri noapte in Bucuresti, conducerea Partidului Social Democrat a decis anularea sedintei BPN, anuntata pentru sambata, la ora 11,00, la Viseu de Sus, Maramures, anunta un comunicat PSD.

Si PNL anunta anularea marsului de protest anuntat a se desfasura sambata, incepand cu ora 11,00, in Capitala, isi exprima regretul pentru tragedia care a avut loc vineri seara in Bucuresti si transmite condoleante familiilor indoliate.

CITESTE SI: TRAGEDIE in club Colectiv: 27 MORTI si peste 146 de RANITI. Sedinta de GUVERN la ora 12:30. Se propune DOLIU NATIONAL 3 zile. UPDATE

Vineri seara, un incediu a avut loc in clubul Colectiv in urma caruia 27 de persoane si-au pierdut viata si alti 146 sunt internati in spital, noua in stare critica. Bilantul a ajuns la 27 de MORTI si 146 RANITI , dintre care noua in stare foarte grava la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si 14 la terapie intensiva la Floreasca. Parchetul Tribunalului Bucuresti ancheteaza cauzele incendiului, urmand sa faca cercetari pentru ucidere din culpa si apoi sa stabileasca cine ar fi vinovatii pentru aceasta tragedie.

CITESTE SI: TRAGEDIE in club COLECTIV: PARCHETUL GENERAL a preluat ancheta in cazul incendiului 

VICTOR PONTA, aflat intr-o vizita oficiala in Mexic, se va intoarce de urgenta in tara  pentru a sustine sedinta de guvern, astazi, ora 12:30. Au fost propuse trei zile de DOLIU NATIONAL.