Conducerea PSD i-a dat cu flit Gabrielei Firea!

Gabriela Firea nu este susținută de conducerea PSD în tentativa de a solicita anularea alegerilor locale din 27 septembrie. Hotnews.ro scrie că primarii de sector din Capitală s-au întâlnit, joi, cu membrii conducerii PSD și, în urma discuțiilor, au decis, la unison, să nu susțină dorința Gabrielei Firea de a solicita anularea alegerilor pe București.

Mai mult, conform sursei citate, Gabriela Firea a făcut presiuni în interiorul PSD și le-a cerut colegilor să o susțină în demersul privind solicitarea de anulare a întregului scrutin din București.

“Avocații și juriștii consultați de conducerea partidului spun că nu există temei pentru anularea alegerilor. Riscăm să ne umplem de ridicol. Marcel Ciolacu și echipa de conducere nu vor să lege de numele partidului un astfel de demers. În schimb i s-a transmis Gabrielei Firea ca are libertatea să facă ce crede de cuviință”, au explicat sursele din partid citate de jurnaliștii de la hotnews.ro.

În schimb, conducerea PSD susține în continuare cererea de renumărare la Biroul Electoral Sector 1 și plângerea la Parchetul General, în legătură cu situația de la Biroul Electoral Sector 1.

Sursa foto: jurnalul