Conducerea tehnică a Stejarilor și-a dat demisia în bloc

Conducerea tehnică a “stejarilor” și-a dat demisia, vineri, după victoria în fața Belgiei, informează frr.ro. Membrilor staff-ului li s-a reproșat că au ratat calificarea directă la Cupa Mondială!

Reprezentativa României a trecut ieri, la Buzău, cu 62-12 de Belgia, în penultima etapă din Rugby Europe Championship 2018. A fost un meci la discreția “stejarilor”, care au marcat 6 eseuri. Bomba a explodat însă la finalul meciului, când stafful tehnic al naționalei și-a anunțat demisia.

Antrenorul principal, galezul Lynn Howells, antrenorul care pregătește treisferturile, scoțianul Rob Moffat, și cel al pachetului de înaintare, italianul Massimo Cuttitta, au demisionat.

“Nu a fost o decizie ușor de luat. Ultimii cinci ani au fost foarte frumoși, au fost ani în care am trăit o frumoasă aventură alături de un colectiv frumos. Mi-a făcut plăcere să lucrez aici și să coordonez un colectiv care și-a dorit întotdeauna victoria și care a fost de fiecare dată dedicat obiectivului. Doresc în continuare mult succes echipei, o creștere în joc și evoluții cât mai bune!”, a declarat Lynn Howells pentru siteul FR Rugby.

Sursa foto: frr.ro