Conference League, tragere la sorți. FCSB, CSU Craiova și Sepsi și-au aflat adversarii

Tragerea la sorți pentru turul al doilea preliminar din Conference League, faza în care intră FCSB, Craiova și Sepsi, a avut loc miercuri.

FCSB și-a aflat adversara din turul II al Conference League. Roș-albaștrii vor da piept cu Șahtior Karagandy din Kazahstan. Meciul tur va avea loc pe teren propriu.

Sepsi Sfântu Gheorghe, la debutul în cupele europene, va juca cu învingătoarea partidei dintre Spartak Trnava (Slovacia) și Mosta FC (Malta). Covăsnenii vor juca manșa tur în deplasare.

CS Universitatea Craiova va debuta în Conference League pe teren propriu. Adversara oltenilor se va alege din dubla KF Laci (Albania) – FK Podgorica (Muntenegru).

Partidele din turul II al Conference League se vor juca pe 22 și 29 iulie. Pe 19 iulie va avea loc tragerea pentru turul III, care se joacă pe 5 și 12 august. Play-off-ul UEFA Conference League e programat pe 19 și 26 august (tragere are loc pe 2). Turul I se juca pe 8 și 15 iulie.

Dacă nu vor elimina pe bosniecii de la FK Borac Banja Luka în turul I din Liga Campionilor, CFR Cluj se va duela în turul II din Conference League cu învingătoarea din dubla FK Zalgiris Vilnius (Lituania) – Linfield (Irlanda de Nord).

Sursa foto: uefa.com